Szerintetek ez lehetséges vagy lehetetlen?
Figyelt kérdés
Hétfőn a postán láttam egy férfit és, tudom hogy hülyén hangzik, de szerelmes lettem belé.
Nem beszéltem vele, mert nem mertem, de azóta minden nap többször is az eszembe jut.
Szerintetek valahogy találkozóhatok vele vagy meg találhatóm?
Vagy agyam fel?
2022. márc. 18. 11:13
1/3 anonim válasza:
Attól függ mekkora település. Budapesten sacc nulla az esély.
Amúgy ha újra látnád is nagyon bátornak kellene lenned.
2/3 anonim válasza:
Ha annyira akarod viszontlátni, akkor járj sokat annak a postának a környékén, ahol találkoztatok. Ennél többet nemigen tehetsz, ha nem tudsz róla semmit. Csak aztán ne lepődj meg, ha végül megszólítod, és kiderül, hogy totál másmilyen ember, mint amilyennek elképzelted. És nem csak a személyiségre gondolok, hanem esetleg nős vagy akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!