Miért olyan lehetetlenek az összeesküvés elméletek?
Én most főként a népirtásos, népességcsökkentősre gondolok. Realista vagyok, egyik irányba se fanatikus, csak elgondolkodtam.
Arról tanultam az egyetemen, hogy a politikusok között van a legtöbb pszichopata, ami a szakmákat illeti, mert jó stratégák, manipulatívak így hatékonyan jutnak mindig feljebb. Ebből a gondolatból kiindulva, annyira nem tűnik számomra elképzelhetetlennek, hogy a legnagyobb fejesek a bolygó mellett a vagyonukat úgy akarják megvédeni, hogy gyérítik a népet.
Érdekelne, hogy mások mit gondolnak erről, miért olyan elképzelhetetlen, miért van a köztudatban, hogy nyakkendős pszichopaták nem járnak köztünk?
Ezt érdemes megnézni, sokan erre is azt mondják, konteó.
Nem csak Európában folyik a "gyérítés", mindenhol (ha megfigyeljük, főleg a magasabb színvonalú helyeken). Nagyon túlnépesedett a Föld, és olyan oriási a fogyasztás, hogy ha ez így folytatódik, pár éven belül teljesen elpusztul a bolygónk.
Most is halljuk, hogy különböző nyersanyagokból már most is hiány van. Pl ugye az a rengeteg fa, amit kitermelnek teljesen felborítja a klímát, az állat- és növényvilág eltűnik. Ráadásul borzalmas, hogy mennyi hulladékot termel a társadalom, meg amúgy is nagyon nagy a környezetszennyezés (gyári füstök, repülők, atomerőművek...stb) . És ugye pl egy európai ember sokkal nagyobb fogyasztó (és hulladék termelő) , mint pl egy etióp paraszt.
2-es, a nyugati civilizáció gyérítése folyik, a migrációval, a pándémiával, a klimaháborúval. A túlnépesedés relatív, a föld teljes népessége elférne pest megye területén, egymás melett állva, számold ki nyugodtan. Itt a javak, erőforrások nincsenek arányosan elosztva.
A fehér embert kell lerudákálni az elitnek, lehetőleg a 0-ra, a többi nem ellenfél. Nem kell munkás sem, fogyasztó sem. Mert miért kell annyi munkás, annyi termelés? Azért, hogy ellássák termékkel, kajával a közel 8 milliárd embert! Ha ezek nincsenek, nem kell ennyi munkás. Ma már automatizálással szinte minden területet le lehet fedni, szinte már nincs olyan, amit nem lehet. A fehérrek útban vannak, hiszen forradalmat tudnak szervezni, profin használják, fejlesztik a technikát, intelligensek, fegyvert, bombát készítenek, rengeteg köztük a diplomás, mérnök, orvos, műszaki, filozófusok, költők, írók akik fellázítják a népet. Ezt kell először lenullázni, a kevert népek, feketék, arabok már nem lesz ekkora feladat, hamar letarolják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!