Mi igaz, mi nem igaz ezekből az összeesküvés elméletekből?
- Régen a zsidók se gondolták, hogy a munkatáborban meg fogják ölni őket, most pont ugyanezt teszik a vakcinákkal.
- A vakcinák meddőséget okoznak.
- Aki beadatja magának a vakcinát, az pár éven belül, de belehal, akinek szerencséje van, az élhet még vagy 10 évet.
- Elakarják pusztítani a fehér embert, migránsokkal akarják feltölteni Európát, ők egészségesek lesznek, mivel ők már most sincsenek beoltva.
- Táborba küldök azokat, akik nem oltatják be magukat.
Azt, amit az összes ehhez hasonlóról. Elméletileg nem lehet ezek lehetőségét 100%-osan kizárni, de nincs okom arra, hogy ezek bármelyikét is igaznak gondoljam, mert soha senki nem mutatott fel még olyan bizonyítékot vagy érvet, ami ezket alátámasztaná, ezért nincs okom arra, hogy miért éppen ezeket gondoljam igaznak, és nem bármilyen másik elméletet.
A másik része a dolognak, hogy tudom, hogy hogyan működik a tudományos kutatás, és igyekszem ezek eredményeit nyomon követni, ezekre támaszkodni. Én még nem találkoztam olyan összesküvéselmélet-hívővel, akire ez igaz lett volna.
Régen a zsidók se gondolták, hogy a munkatáborban meg fogják ölni őket, most pont ugyanezt teszik a vakcinákkal.
- A vakcinák meddőséget okoznak.
- Aki beadatja magának a vakcinát, az pár éven belül, de belehal, akinek szerencséje van, az élhet még vagy 10 évet.
- Elakarják pusztítani a fehér embert, migránsokkal akarják feltölteni Európát, ők egészségesek lesznek, mivel ők már most sincsenek beoltva.
- Táborba küldök azokat, akik nem oltatják be magukat.
Soros terv🙃
Légyszi nézd végig ezt a videót:
Egyébként most hol vannak a migránsok? Megette őket a járvány? :D
Már nem buli nekik a covid miatt európa.
Ên kitaláltam egy új konteót:
a kormányunk rendelte meg a covid vírust, amit bill gates finanszírozott, hogy megoldja a migráns válságot európába. Mivel az első variáns az idősek között szedte áldozatát, így mutáltatni kellett, hogy az életerős korosztályra is hasson, így az európaiakat simán beoltják, hogy túléljék, még a migránsok megszívták, mert nincs tb-jük, így ők fognak javában tizedelődni.
Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!