Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor nagyon bizonytalanok...

Amikor nagyon bizonytalanok vagytok valamiben, mi segít a döntésben?

Figyelt kérdés

Jelenleg a szülővárosomban lakom, ott, ahol felnőttem, de 3 évig laktunk máshol is, onnan most lassan egy éve költöztem vissza. Mindig is ezt terveztem, itt terveztem a jövőmet, de most nem vagyok benne biztos és egyre inkább gondolkodom, hogy visszaköltözöm a másik városba. Azt is szeretem meg ezt is szeretem.

Kb július-augusztusig van időm eldönteni, mit akarok. Fogalmam sincs mit csináljak, egyik percben úgy gondolom, hogy itt akarok maradni és folytatni a megszokottat, a másik percben meg nagyon mehetnékem van.

Mindkettő opció mellett ugyanannyi pozitívumot és negatívumot tudok felsorakoztatni. Legszívesebben hol itt élnék, hol ott, de ezt nem lehet, egyetem/munka miatt muszáj valahol “letelepedni”, ha nem is örökre, pár évre a közeljövőben.

2022. márc. 17. 21:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor szoktam megkérdezni anyámat (bár nem mindig a legjobb amit ő mond) de mégis ha ő mondja valahogy jobb döntésnek találom.
2022. márc. 17. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!