Hogyan dolgozzam fel ezt?
Figyelt kérdés
Iskolaszövetkezetes mentorommal elkezdtem haverkodni, tök nyitott volt, barátságos, két hete ismertem kb. De sikerült jól elrontani, mint minden más kapcsolatokat is. Pedig azt hittem találtam végre valakit aki jó lesz hozzám. Most meg már nem akar beszélgetni maximum hivatalos munka ügyekről. És én emiatt nagyon kiborultam és bekattantam. Eszméletlen módon kikészültem, az életkedvem is teljesen elment. Meg a munkától is, ami amúgy tetszett. Hogy dolgozzam fel ezt a traumát? Bele őrülök teljesen2022. márc. 17. 12:50
31/36 anonim válasza:
Eleinte hajlandó volt a barátkozásra aztán kértem tőle egyik nap róla egy képet azóta elfordult tőlem - hát ha én lennék a mentorod, lehet rá is bírnám a vezetőséget, hogy dobjanak ki, mert túllőttél a célon.
Bár én eleve megmaradnék a kimért hangnemnél, mert nem haverkodni vagy ott.
32/36 anonim válasza:
33/36 A kérdező kommentje:
És ezt már nem lehet sehogy jóvá tenni?
2022. márc. 17. 17:25
34/36 anonim válasza:
De, szerintem úgy, ha békénhagyod a nőt.
35/36 A kérdező kommentje:
De csak simán jóba lenni mintha ez meg se történt volna
2022. márc. 17. 18:17
36/36 anonim válasza:
Milyen rendezvényen akartad megnézni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!