Hogyan dolgozzam fel ezt?
Szerintem ez a kép téma nagyon gáz.
Ha valakivel jóban vagyok 10 éve,de nem bizalmas viszonyban,akkor is kiakadnék rajta.
Nem is tudok értelmes magyarázatot mondani miért,csak egyszerűen annyira zavarna,hogy minek egy kép neki rólam?
Jólvan már nem kell megenni ezt a lányt, itt mindenki úgy ír mintha lelki bánata sosem lett volna, meg szégyellje is magát...fiatalon ennél sokkal nagyobb f..ágokat csinál az ember.
Elmentek a p..ba.
29f
Az itteni "nép" primitívségét, lelketlenségét, ürességét kiválóan mutatja, hogy azokat pontozzátok le, akik bántják a kérdezőt... Aki meg védi, őt meg lepontozzátok...
Van sejtésem róla, milyen lúzerek a válaszadók, akiknek ez okoz örömet, hogy kötekednek a jószívű emberekkel... De, a sz...ros gatyát anyuci mossa ki rátok, meg egy rántottát nem tudtok megsütni...
Kérdező! Ne szomorkodj emiatt! Félreértette a szándékaikat és emiatt megijedt tőled! Légy vele olyan, mint eddig! Helyre fog jönni a viszonyotok! Csak lazán! 😊
Ne haragudj, de munkatárstól fotókat kérni nem "jószívűség" hanem jó esetben is bizalmaskodás, rossz esetben meg para.
(Anyám nem mos rám semmit sok éve, és jól főzök, bár nem egészen értem ennek mi köze ehhez a témához...???)
Valoszinuleg tetszik neked.
Legkozelebb csak akkor kerj kepet az illetotol ha intim, bizalmas viszonyba vagytok. Meg a jo baratok se szoktak egymasnak kepeket kuldeni. Szerelmesek szoktak.
Soha nem nyomolunk, eroltetunk semmit. Ugy allj o hozza ahogy o is all hozzad. Valoszinu tul sok voltal neki.
Viszont erzelmileg nagyon instabil vagy es ez nem egeszseges, nem normalis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!