Hogyan dolgozzam fel ezt?
Figyelt kérdés
Iskolaszövetkezetes mentorommal elkezdtem haverkodni, tök nyitott volt, barátságos, két hete ismertem kb. De sikerült jól elrontani, mint minden más kapcsolatokat is. Pedig azt hittem találtam végre valakit aki jó lesz hozzám. Most meg már nem akar beszélgetni maximum hivatalos munka ügyekről. És én emiatt nagyon kiborultam és bekattantam. Eszméletlen módon kikészültem, az életkedvem is teljesen elment. Meg a munkától is, ami amúgy tetszett. Hogy dolgozzam fel ezt a traumát? Bele őrülök teljesen2022. márc. 17. 12:50
11/36 anonim válasza:
Minek kérsz valakiről képet? :D Most összeakartál jönni vele?
12/36 A kérdező kommentje:
Nem csak volt valami rendezvényen onnan akartam tőle egyet. De képtelen vagyok ezt feldolgozni hogy így alakult. Meg akarok halni
2022. márc. 17. 13:11
13/36 anonim válasza:
Jaj, én úgy sajnálom azokat, akiknek ennyire nincsen semmilyen szociális érzéke, hogy nem sikerül kapcsolatokat építeni. Viszont nem a másik a hülye, ha te fura vagy és inkább nem akar barátkozni. Próbálkozz, de ne legyél túl sok, ennyit tudok mondani. Feldolgozni meg fel kell, nem a mocsárba süllyedni, mert tudod, hogy nem ez az első és nem is ez az utolsó sikertelenséged. Ne rontsd szerintem tovább ezzel a depresszív szarsággal is az esélyeidet, mert ez csak plusz egy ok, amiért nem akarnak téged. Ha negatív vagy, az taszító.
15/36 anonim válasza:
És ennyire rá sem szabad függni másra, mert szintén taszító és az ellenkezőjét éred el, amit látod.
16/36 A kérdező kommentje:
És a munkát hülyeség lenne otthagyni emiatt?
2022. márc. 17. 13:14
18/36 anonim válasza:
12
Azt csinálsz az életeddel, amit akarsz, hajrá. Mi aztán xarunk bele, elhiheted. :)
Csak leírtuk, hogy a szociális érzéked nulla, az érzelmi világod meg olyan instabil, hogy arra én gyógyszeres kezelést adnék.
Fordulj pszichológushoz.
19/36 anonim válasza:
Ha nem akartál tőle semmit, akkor miért nem tisztázod vele a dolgot? De ebből itt az jön le, hogy igazából abból, hogy nem írtál a korább ilyen kérdésekre az jön le, hogy bejött és próbálkoztál. Csak akkor meg itt is minek ezt a showt nyomni, ha még egy gyk sem tudsz világos lenni és nem így köntörfalazva kommunikálni, akkor nehéz lesz.
20/36 A kérdező kommentje:
Nem akartam rámászni meg ilyenek
2022. márc. 17. 13:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!