Létezik olyan nő aki minden férfinak tetszhet?
Figyelt kérdés
Ma beszélgettem a párommal és megkérdeztem,hogy a barátai mit gondolnak rólam és ebből adódóan kiderült,hogy nem tetszem a legjobb barátjának. Ez nem olyan szinten érdekel,hogy bejön nekem a pasi mert nem csak olyan rosszul esett mert egyből arra gondoltam biztos nem is büszke rám a párom,mert nem olyan a párja akit minden barátja szépnek lát,és irigyli miatta. ☹️ Ebből adódott ez a kérdésem. Vajon ez baj?2022. márc. 13. 22:24
12/18 Dzsoki 

válasza:

Nyilván,hogy nincs. Ettől még csatlakozom a 9-hez. 58F
13/18 anonim 

válasza:

Ti barkit elvinnetek ugy h nem is latjatok?
14/18 Dzsoki 

válasza:

Igen,hiszen egy férfi akkor is magáévá tud tenni egy nőt,ha nem tetszik neki. Most ez,új biológiai információ? Kedves 13-as! Ennyire vallásos vagy impotens vagy?
15/18 anonim 

válasza:

Én direkt örülök, hogy a haverjai nem néznek nőnek, kellemetlen lenne.
Ugyan nehéz elhinnem, hogy pl. a fiatal nem sovány Angelina Jolie némelyeket taszít 😃 de biztos van ilyen kb. 1 ember, aki nem feküdne le vele.
16/18 anonim 

válasza:

Egyikse.. 😂 Azert mert csak jo csajokkal fekszek le aki tetszenek is? Eleg igenytelen lehetsz
17/18 Dzsoki 

válasza:

Nincs olyan,hogy mindenkinek jó,csaj. Mindegyikben van valami szép. A kevésbé mutatósakkal egyébként élvezetesebb a szex. A modell jellegűek egyébként sokkal hidegebbek,mivel beképzeltek. Vagyis érdemes moziba,színházba,eseményre mutatós nővel menni,de szexelni a kevésbé mutatósakkal érdemesebb. Legalábbis,az én tapasztalataim alapján.
18/18 anonim 

válasza:

Hat nekem nincs mindbe valami szep 😀 Meg keves is lenne, h csak 1-2 jo dolog van benne. De mindenki mas, en nagyon valogatos vagyok 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!