Szerintetek ez jelenthet valamit férfinál, tetszhetek neki?
Figyelt kérdés
Mondtam neki ,hogy dagi vagyok meg hasból akarok fogyni. Ő azt mondta,hogy nehogy foggyak tovább,mert jól nézek ki ,meg szól ò ,ha dagi leszek.Meg mondta ,ha tudta volna ,hogy találkozunk akkor borotválkozik.Olyan aranyosan tud rámnézni,mindig mosolyog,sokszor végignéz rajtam és akkor is mosolyog. Legszívesebben megpuszilnàm ,de félek,hogy mit szól.Félek ,hogy mit gondol.
Tetszhetek neki? Elmondjam neki?
2013. okt. 22. 19:51
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen, tetszel neki. Ha nem is puszild meg egyből, de nyugodtan mondd el neki.
A fogyás részre viszont annyit, hogy szerintem csak bókolni akart, szóval én a helyedben ennek ellenére ugyan úgy nekiállnék, ha már te is problémásnak érzed.
2/6 anonim válasza:
Amikor én voltam ilyen helyzetben, hatalmasat koppantam. :(
3/6 anonim válasza:
puszild csak meg :) sose fogd vissza magad. ha nem próbálod sosem tudod meg mi lenne ha
4/6 A kérdező kommentje:
De amikor legtöbbször találkozunk olyankor ő vezet,úgy meg nem szívesen vonnám el a figyelmèt
2013. okt. 22. 20:04
5/6 anonim válasza:
nem akart megsérteni, hogy dagi vagy, szerintem kezdj el sportolni, lehet hogy csak barátkozni akar, de lehet, hogy bejössz neki, szerintem várj, hátha ő lép elsőnek
6/6 A kérdező kommentje:
utolsó félreérted én mondtam magamról hogy dagi vagyok,ő meg azt hogy nem majd szól ha az leszek
2013. okt. 22. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!