Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik a jobb név: a Georgina...

Melyik a jobb név: a Georgina vagy a Zsuzsanna?

Figyelt kérdés

Georgina Zsuzsanna a nevem. Az első nevemen, Ginának hívnak (fonetikusan). Utáltam mindig is ezt a nevet, mert egy becézése se tetszett, a Georgina meg önmagában túl hosszú. Ráadásul a vezetéknevem is olyan, hogy lehetett vele csesztetni rendesen: első két betű V és A, Va Ginának csúfoltak. A Dzsinától feláll a szőr a hátamon, a Gigi olyan, mintha beakadt volna a lemez, a Geo, Gio, Gincsa, Georgi, Dzsordzsi meg nem tetszik.

De a Zsuzsanna se tetszik valahogy. Anyám után kaptam a nevet második névként.

Tudom, sokat problémázok, de rühellem a nevem, és nem hiszem, de ennek ellenére nem hiszem, hogy meg tudnék tőle válni: legelőször a nevemet tanultam meg leírni, így mutatkoztam be kicsi koromtól.

Ti melyiket használnátok? Georginát vagy Zsuzsannát?

2022. márc. 13. 08:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen ember?

Szerintem megkérdeznél napi 100 embert erről 1 et se találnál aki erre gondol.

2022. márc. 13. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
9-es: egyrészt egyetlen ÉRTELMES embernek sem jut eszébe George Bush, senki nem nevezi Györgynek, és a név jelentése meg földmüves - szóval a válaszodban nincs egyetlen helytálló mondat sem.
2022. márc. 13. 18:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem is Georginának hívnak . Soha életemben nem szólított senki Györgynek, George Bush pedig sose jutott még eszembe, de még George Clooney se…

Plussz nekem is VA-val kezdődik a vezetéknevem , de vaginának se csúfoltak soha , sőt se roma se kutya nem vagyok. Furákat írtok 😅

Én nagyon szeretem a nevemet, de ha téged zavar kérdező akkor használd a másikat . Vagy válassz egy harmadikat . Igazából ezt neked kell tudni.

2022. márc. 17. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!