Miért nem a Zsuzsa nyert a VV párbajon?
Lehet hogy lepontozol a sárga földig de leszrom.
Szerény véleményem szerint te egy teljesen felesleges kérdés kiírásával töltötted el értékes perceidet, hogy a fent említett megrendezett, elcsépelt, szappanoperamegszégyenítőennyálas "valóságshow" műsor nézéséről ne is beszéljek. Abban a műsorban lecsúszott emberek vannak akik nem tanultak rendesen a suliban és ott végezték, a nagyvilági senkik süllyesztőgödrében. Tehát remélem nem haragszol meg ha nem válaszolok arra a kérdésre, hogy "Tényleg ilyen világot élünk?" mert az a szenny nem az igazi világot mutatja be , csak pár hisztis "nőt" meg egy-két menőző s#ggfejt, akik szerintem ezt az egészet a pénzért csinálják. Mások azért akadnak ki, mert becsapta őket a szerelmük, mert nem tudják etetni a családjukat. Nem azok a komoly problémák errefelé hogy Laci vagy Zsuzsi nyeri e a VV-t, hanem hogy mi lesz a globális felmelegedéssel, az ózonréteggel, vagy a társadalom IQ szintjének csökkenésével. Már ha tudod mik ezek a dolgok, mert kétlem hogy sokat hánytorgatnák ezeket a témákat a te nagyrabecsült sztárjaid. :)
Kedves első!
Ha nem tetszik, nem kell nézni. Én is nézem a valóvilágot, nem mindennap, de ha éppen eszembe jut. Nem azért mert ezek a "real life" problémái vagy eseményei, ha nem egyszerűen azért mert szórakoztat. Eléggé unom már, hogy a legtöbb ember úgy gondolja, hogy mindenki hülye aki nézi. Te talán nem vesztegetted el az "értékes" perceid, hogy leírd azt a hozzászólást ami egyáltalán nem ad választ a feltett kérdésre?
Röhejes ez a viselkedés :)
Egyébként meg nem tudom, szerintem ha kiesik Laci érdekesebb lett volna a műsor. De ez van :D
mert zsu nem volt következetes.
úgy ment be mint egy szép de igazi full szemét tenyérbemászó karakter.
cserébe mindenki ellene fordult amit remekül kihasznált,aztán bemutatta azt is,hogy a férfiakat a tököknél fogva hogyan tudja vezetni.
ott volt nála a szánalom kártya is a gyerek miatt,szóval minden arra mutatott,hogy az egészet megnyeri.
aztán jött a fordulat,engedékeny lett,haverkodó,kapcsolatépítő,csapódó.
vagyis oda lett a szemétláda,villa gonosza karaktere.
ha meg valaki pálfordulást csinál bent az értékcsökkentő a jutalma kiesés.
Elsőnek igaza van, kár csépelni a szót.
Aki ilyen helyzetben, a háború előszelében annyira birka, hogy ilyen mocskokat néz, az nemes egyszerűséggel egy befolyásolható birkaember.
De szoktam.
Minőségi zenét hallgatok (Scorpions, Metallica, AC/DC stb.), vagy latint, latin pop-ot.
Vagy minőségi sorozatokat (Város a világ alatt), vagy a természetbe megyek.
Szerintem ha valaki szórakozik, annak legyen értelme is, az legyen SZÓRAKOZÁS mert az, hogy ki hogyan kefél a másikkal, és valaki ezt nézi, az nem szórakozás.
De ha Neked ez a szórakozást jelenti, akkor ott problémák vannak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!