Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem a Zsuzsa nyert a VV...

Miért nem a Zsuzsa nyert a VV párbajon?

Figyelt kérdés
Ezen teljesen ki vagyok akadva:( A Laci csalta csapdába és az ő felelősségét magasról letolja mindenki, mindenki erre az egy emberre támadt és még a Lacit küldik vissza, aki egy undorító féreg. Miért mindig a férgek győznek?:( Tényleg ilyen világot élünk? A Zsuzsának meg kellett volna nyerni az egész játékot. Remélem, nem a Laci nyeri meg, mert akkor megőrülök.

2015. jan. 18. 21:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%

Lehet hogy lepontozol a sárga földig de leszrom.

Szerény véleményem szerint te egy teljesen felesleges kérdés kiírásával töltötted el értékes perceidet, hogy a fent említett megrendezett, elcsépelt, szappanoperamegszégyenítőennyálas "valóságshow" műsor nézéséről ne is beszéljek. Abban a műsorban lecsúszott emberek vannak akik nem tanultak rendesen a suliban és ott végezték, a nagyvilági senkik süllyesztőgödrében. Tehát remélem nem haragszol meg ha nem válaszolok arra a kérdésre, hogy "Tényleg ilyen világot élünk?" mert az a szenny nem az igazi világot mutatja be , csak pár hisztis "nőt" meg egy-két menőző s#ggfejt, akik szerintem ezt az egészet a pénzért csinálják. Mások azért akadnak ki, mert becsapta őket a szerelmük, mert nem tudják etetni a családjukat. Nem azok a komoly problémák errefelé hogy Laci vagy Zsuzsi nyeri e a VV-t, hanem hogy mi lesz a globális felmelegedéssel, az ózonréteggel, vagy a társadalom IQ szintjének csökkenésével. Már ha tudod mik ezek a dolgok, mert kétlem hogy sokat hánytorgatnák ezeket a témákat a te nagyrabecsült sztárjaid. :)

2015. jan. 18. 23:09
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Kedves első!

Ha nem tetszik, nem kell nézni. Én is nézem a valóvilágot, nem mindennap, de ha éppen eszembe jut. Nem azért mert ezek a "real life" problémái vagy eseményei, ha nem egyszerűen azért mert szórakoztat. Eléggé unom már, hogy a legtöbb ember úgy gondolja, hogy mindenki hülye aki nézi. Te talán nem vesztegetted el az "értékes" perceid, hogy leírd azt a hozzászólást ami egyáltalán nem ad választ a feltett kérdésre?

Röhejes ez a viselkedés :)

Egyébként meg nem tudom, szerintem ha kiesik Laci érdekesebb lett volna a műsor. De ez van :D

2015. jan. 19. 00:01
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

mert zsu nem volt következetes.

úgy ment be mint egy szép de igazi full szemét tenyérbemászó karakter.

cserébe mindenki ellene fordult amit remekül kihasznált,aztán bemutatta azt is,hogy a férfiakat a tököknél fogva hogyan tudja vezetni.

ott volt nála a szánalom kártya is a gyerek miatt,szóval minden arra mutatott,hogy az egészet megnyeri.

aztán jött a fordulat,engedékeny lett,haverkodó,kapcsolatépítő,csapódó.

vagyis oda lett a szemétláda,villa gonosza karaktere.

ha meg valaki pálfordulást csinál bent az értékcsökkentő a jutalma kiesés.

2015. jan. 19. 01:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyszerű: mert kevesebb szavazatot kapott.
2015. jan. 19. 09:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van, kár csépelni a szót.

Aki ilyen helyzetben, a háború előszelében annyira birka, hogy ilyen mocskokat néz, az nemes egyszerűséggel egy befolyásolható birkaember.

2015. jan. 19. 10:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Első! Az a helyzet, hogy akárhol is tart a társadalom, a Való Világ egy nagyon jó taktikai játék, ahol szükség van gondolkodásra és kitartásra és ha nem iq-nulla embereket válogattak volna be eddig, akkor még hasznos is lenne és sokat lehetne tanulni belőle. De ha te már élből leírod az egészet úgy, hogy le merném fogadni, egy részt se láttál, csak mások véleményét szajkózod, az a te bajod. Ha ebben nem ismered fel az értéket, akkor miből gondolod, hogy másban fel fogod?
2015. jan. 19. 15:38
 7/12 A kérdező kommentje:
3 Érdekes amit mondasz. Ugyanezt láttam az előző szériában Vikinél is, ő is az elején keménykedő, igazságosztó volt, de amikor kijött a kedvesebb oldala, kicsit unalmassá vált. Sajnáltam, amikor kiesett. Csak azt nem értem, hogy Zsu izgalmas játékos volt és mégis kiejtették...nem tudom, hogy az rtl megbuherálja e a szabazatokat, de ha ez így lenne, akkor sem értem, hogy miért Lacit küldték vissza. De a nézőket sem értem. Még ha Zsu el is vesztette a karakterét, akkor is jobb egy ilyen féreg, mint Laci????
2015. jan. 19. 15:42
 8/12 A kérdező kommentje:
5 Te nem szoktál szórakozni?
2015. jan. 19. 15:43
 9/12 anonim ***** válasza:

De szoktam.

Minőségi zenét hallgatok (Scorpions, Metallica, AC/DC stb.), vagy latint, latin pop-ot.

Vagy minőségi sorozatokat (Város a világ alatt), vagy a természetbe megyek.

Szerintem ha valaki szórakozik, annak legyen értelme is, az legyen SZÓRAKOZÁS mert az, hogy ki hogyan kefél a másikkal, és valaki ezt nézi, az nem szórakozás.

De ha Neked ez a szórakozást jelenti, akkor ott problémák vannak....

2015. jan. 19. 19:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a mezőre is kimehetsz, és megnézheted a disznók közösülését. Mivel lenne rosszabb?
2015. jan. 19. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!