Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mai fiatalok! Ti szoktatok...

Mai fiatalok! Ti szoktatok még Facebookozni? Gáz ha egy kórótokbelinek nincs Facebookja?

Figyelt kérdés

2022. márc. 11. 14:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Én amiatt sem használom, de ha használnám sem jelölnék be rajta senkit.

Maximum ha nagyon muszáj lenne valami miatt de akkor is csak ideiglenesen, mert az a baj a facebookkal, hogy mindent le kell róla tiltani, hogy ne találjanak meg, ne tudjanak bejelölni, ne ajánlgasson ismerősöket stb.. mert ha már van egy ismerős akkor elkezdi a többit is felajánlani.

Meg mindent nyomon követ jobban mint bármi más.

Hasznos is lehetne ha az emberek normális dolgokra használnák nem pedig a szemétkedésre.

Én is fenn voltam évekig, de évek óta töröltem magam és nekem sokkal jobb. Posztoltam is néhányszor de sosem vittem túlzásba, de nagyon sokan ott élik az életüket.

Csak én meguntam az egészet mert belegondoltam, hogy ugyan minek lesegessem a azáz éve suliba járt osztálytársaimat meg tanáraimat meg kollégáimat meg akárkit.

Nem érdekel.

A hírek sem érdekelnek rajta, máshol is tudok olvasni híreket, a csoportok sem mert ott is csak a balhék mennek, úgy utálják már egymást az emberek, mindenkinek nagyon nagy a szája mivel fizikálisan nem tudják egymást megpofozni.

Sokak rákényszerülnek az iskola meg a munka miatt mert egyszerűen nem foglalkoznak sehol azzal, hogy kitaláljanak más alternatívát mert ez így a legegyszerűbb és legkényelmesebb a cégeknek, tanároknak, aztán leszarják ki nincs fenn mert ez már olyan természetes mindenki számára, hogy mindenki ott van mint a levegő.

Aztán meg ha valaki nem értesül valamiről akkor jöhet a

mentegetőzés, hogy "de ki lett írva miért nem olvastad, ha nem vagy fenn akkor az a te bajod, mi szóltunk".

Csak azt nem értem, hogyha ennyi ember nincs fenn akkor, hogyan lehetséges még mindig ez a facebook centralizáció.

Nekem ez már sötét :)

2022. márc. 12. 06:49
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

@20:

Pár éve egy rakat védelmi beállítást csináltam a FB fiókomon (fura alakok jelölgettek és irkáltak, aztán elegem lett ebből), így például "nem FB ismerősök" automatikusan a kéretlen tartalom részbe kerülnek, amikor rám írnak, illetve ismerős ismerőse jelölhet csak. Szóval a hozzám közelállók ismerősök neten is, de megválogatom, hogy kit jelölök, vagy épp fogadok el.

#19 voltam

2022. márc. 13. 10:57
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, nekem ugyan van de nem használom.
2022. márc. 15. 11:56
 24/28 anonim ***** válasza:
Mért lenne gáz? Van de nem igazán használom
2022. márc. 15. 12:07
 25/28 A kérdező kommentje:
Úgy érzem kimaradok valamiből vagy nem tudom. Barátaim, tanáraim ismerősök facebookon meg ha valami van felköszöntik egymást én meg kimaradok az ilyenekből mert semmi kedvem az ilyen felszínes dolgokhoz.
2022. márc. 15. 18:48
 26/28 anonim ***** válasza:
74%
Felszínes és képmutató is a Facebook en úgy gondolom, ugyan felkoszontik egymást az emberek viszont a való életben meg le se szarja egyik a másikat. Ne aggódj nem maradsz ki semmi jóból!
2022. márc. 15. 18:58
 27/28 anonim ***** válasza:
Csak Messengerem van, sosem posztolok semmit. 22/L
2022. ápr. 8. 17:27
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem használom 4 éve.
2022. ápr. 8. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!