Lányok t1 vevők lennétek arra ha strandon vagy tó parton a barátaitokal (nem a családotokal) töltenétek a szabadidőtöket és oda jönne egy korotokbeli fiu ismerkedni ? (Kapcsolat reményében.)
Aki csak annyit tud mondani hogy:covid van.
az kiméljen!
Miért lenne a bátor a strand vagy a barátok miatt?
Csak kíváncsiságból nem kötekedésböl kérdem.
5
De normálisan utasítanád el
annak fejében hogy nem egy beteg perverz?
szerintem a fiatalok alapból keresik a fiatalok társaságát. ez teljesen normális dolog. és általában az ilyen társaságok össze szoktak ismerkedni. én már több emberrel is ismerkedtem meg így, pedig bátortalanabb, zárkózottabb fiú vagyok, de pl. mikor nyitva voltak egyetemek és utaztam vonaton a kollégiumban, Haza, több lánnyal és sráccal is szóba elegyedtem, vagy utána már együtt utaztunk és foglaltuk a helyet a másiknak.
kocsmákban, bulihelyeken is normális.
Strandon is szerintem működnek ezek a dolgok, bár Magyarországon strandon régen voltam, de tavalyelőtt nyáron Családdal mentünk Horvátországba, ott nem volt fiatal társaságom, de a strandon odajött hozzám két francia srác haverkodni, meg németek is jöttek oda, illetve horvátokkal is megismerkedtem, pedig egyik esetben sem kezdeményeztem, lehet jó a kisugárzásom.
amúgy baráti társaságnál ismeretlenül belefuthatsz abba, hogy a csajnak köztük vagy a barátja is, vagy az a srác, akinek közülük szintén bejön a csaj. tiszta csaj társaságok meg ált. együtt mennek mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!