Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok t1 vevők lennétek arra...

Lányok t1 vevők lennétek arra ha strandon vagy tó parton a barátaitokal (nem a családotokal) töltenétek a szabadidőtöket és oda jönne egy korotokbeli fiu ismerkedni ? (Kapcsolat reményében.)

Figyelt kérdés
Mondjuk mikor nem pont melletted vannak a barátaid.

2021. ápr. 5. 11:58
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Aki csak annyit tud mondani hogy:covid van.

az kiméljen!

2021. ápr. 5. 12:00
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
ja
2021. ápr. 5. 12:01
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az egy kifejezetten bátor lépés lenne a fiútól, úgyhogy én értékelném :€
2021. ápr. 5. 12:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Miért lenne a bátor a strand vagy a barátok miatt?

Csak kíváncsiságból nem kötekedésböl kérdem.

2021. ápr. 5. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Nem ismerkednék. Ha a húspiac kifejezés valahol megjelenik a gyakorlatban, az a strand. Nem érdekel, kinek mocorog a farka.
2021. ápr. 5. 12:18
 6/11 A kérdező kommentje:

5

De normálisan utasítanád el

annak fejében hogy nem egy beteg perverz?

2021. ápr. 5. 12:21
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván, nem akarom, hogy megöljön.
2021. ápr. 5. 12:25
 8/11 anonim ***** válasza:
96%

szerintem a fiatalok alapból keresik a fiatalok társaságát. ez teljesen normális dolog. és általában az ilyen társaságok össze szoktak ismerkedni. én már több emberrel is ismerkedtem meg így, pedig bátortalanabb, zárkózottabb fiú vagyok, de pl. mikor nyitva voltak egyetemek és utaztam vonaton a kollégiumban, Haza, több lánnyal és sráccal is szóba elegyedtem, vagy utána már együtt utaztunk és foglaltuk a helyet a másiknak.

kocsmákban, bulihelyeken is normális.

Strandon is szerintem működnek ezek a dolgok, bár Magyarországon strandon régen voltam, de tavalyelőtt nyáron Családdal mentünk Horvátországba, ott nem volt fiatal társaságom, de a strandon odajött hozzám két francia srác haverkodni, meg németek is jöttek oda, illetve horvátokkal is megismerkedtem, pedig egyik esetben sem kezdeményeztem, lehet jó a kisugárzásom.

amúgy baráti társaságnál ismeretlenül belefuthatsz abba, hogy a csajnak köztük vagy a barátja is, vagy az a srác, akinek közülük szintén bejön a csaj. tiszta csaj társaságok meg ált. együtt mennek mindenhova.

2021. ápr. 5. 12:29
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
bárcsak egyszer hozzám közeledne ilyen spontán egy fiú
2021. ápr. 5. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha normális és szimpatikus, akkor szívesen venném, ha nem az, akkor normálisan elutasítanám.
2021. ápr. 5. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!