Mai fiatalok! Ti szoktatok még Facebookozni? Gáz ha egy kórótokbelinek nincs Facebookja?
Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 14:27
11/28 anonim válasza:
Vannak jó csoportok és chatnek jóvanaz.
12/28 anonim válasza:
Szinte csak csoportok miatt használom, meg néha híreket olvasok rajta.
13/28 anonim válasza:
Elég sok Facebook csoportban vagyok benne, unalmas perceimben végig szoktam görgetni ezeket.
Tudom, nagyon gáz, de ez van.
Az ismerőseim nagy részével nem tartom aktívan a kapcsolatot.
21F
14/28 anonim válasza:
Aki leírja, hogy nem, az írja már le nekem 30-as vén szar boomernek, hogy miket használ helyette! Nekem pl. csak a bringás csoportok miatt van még meg a fészbuk, de ha van máshol is ilyen, átmegyek! Instát csináltam, de ott egy csomó szerintük érdekes reklámot adnak, a Tiktokon nincs felület hosszabban témázgatni és nehéz szűrni. Discordon kb. senki ismerős nincs fenn. Twitch nem kell, mert nem vagyok gamer..
17/28 anonim válasza:
De ezek chat appok, nem nyújtanak más szolgáltatást! A facebook mivel van helyettesítve? A csoportok, az ismerősök posztjai, a mém gyűjteményes oldalak, a marketplace?
18/28 anonim válasza:
Semmivel. Nekem speciel nincs egyébre szükségem.
19/28 anonim válasza:
Magát a FB-t nem használom, sosem posztoltam vagy osztottam meg bármit is, de a Messenger-t igen, bár azt sem mindennaposan.
21/L
20/28 A kérdező kommentje:
És emberek akik csak a messenger miatt használják, Ti ismerősnek jelölitek azért az ismerőseiteket?
2022. márc. 11. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!