Mi a legrosszabb dolog jelenleg az életedben?
Nekem 1 évig volt ilyen száraz köhögésem, már az utóbbi időben sokszor befulladtam. Nekem 1-1,5 évig volt ilyen száraz köhögésem, már az utóbbi időben sokszor befulladtam. Voltam tüdőgondozóba és allergia vizsgálaton is, nem mutatott ki semmi olyat amiért ez fenn állhat.
Mint utólag kiderült valószínűleg pszichés eredetű volt. Sajnos sok volt a stressz a munkahelyemen (azóta munkahelyet váltottam) és voltak nehezebb időszakaim.
A porlasztó sokat segített(az is sóoldatos, próbáld ki!) és az is hogy igyekszem rendbe tenni az életemet.
Remélem, hogy segíthettem neked! :)
Nagyon köszönöm Mindenkinek a válaszát!
Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan ennyien írnak.
A válásom. A férjem folyton zaklat, es mindenkinek próbál minél jobban bemocskolni.
Ennek ellenére van egy kapcsolatom, akit nagyon szeretek, de a munkám meg a távolság miatt még egy ideig csak hétvégén lehetünk együtt. (Nincs köze a válásomhoz)
Félek hogy itt is háború lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!