Ha csúnya vagy akkor nem lehet elérni, hogy ne beszéljenek lekezelően?
Tehát annak ellenére, hogy bármivel próbálkozol, kiállással, szépen kéréssel, felszólítással, agresszióval, kedvességgel stb, semmi nem fog működni?
Esetleg ha dúsgazdag vagy, esetleg nagyon képzett egy szakterületen, az az egyelten esélyed, hogy tiszteletet kapj?
2
Ez a baj, igyekszel. Ha megfelelsz mindenkinek talán békén hagynak. Ez pont az általam felvetettet igazolja.
"Ez a baj, igyekszel. Ha megfelelsz mindenkinek talán békén hagynak. Ez pont az általam felvetettet igazolja."
Igazából cáfolja, hisz ez mindenkire egyformán igaz.
4
Ez a baj. Ha bekeményítesz akkor meg te vagy az antiszoc szociopata. Ebből sehogy sem jöhetsz ki jól mert a külsőd dönti el hogyan keretezik a viselkedésformádat. Ha például félénk vagy csúnyaként akkor mekkora lúzer vagy, a szép emberként vagy az akkor milyen cuki félénk.
8
De 14-18 korban azért kezdődik el ez az egész mert csúnya, nem?
Utána meg már megtörik, nem szocializálódik és a viselkedése is negatív lesz, védekező, mások számára irritáló.
nemXD legalábbis én CSAK azért mert valaki csúnya még sose baszogattam senkit, sose voltam lekezelő senkivel.
Volt több csúnya osztálytársam általánosban és gimiben is de aki csak csúnya volt sose viselkedtem vele így. Volt olyan, igen, aki csúnya volt de emellett igénytelen, büdös, bunkó, köcsög és nyomorék is. Nyilván vele nem voltam kedves, sőt bunkó voltam, igen. De volt olyan osztálytársam is aki nem volt kimondottan csúnya, de mivel egy nyomorék barom volt nem voltam vele normális és kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!