Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudnátok úgy élni hogy önhibát...

Tudnátok úgy élni hogy önhibátokon kívül megöltök valakit akit szerettek?

Figyelt kérdés

Nem szándékosan tennétek és olyannal akit szerettek. Legyen ez akármilyen baleset, vagy nem is konrétan ti, de közvetve a ti kezetek is benne lenne a dologban.

Nem kerülnétek börtönbe, mert egyértelműen "nem tehettek" róla, de azzal a tudattal kell élnetek hogy valójában mégis.

2022. márc. 6. 23:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
B+, mit csináltál?!
2022. márc. 6. 23:45
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
De mi a jó Istent csináltál ?
2022. márc. 6. 23:51
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
tudnék
2022. márc. 6. 23:51
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Ez valami fiktív kérdés vagy nyomja a lelkedet valami?
2022. márc. 6. 23:58
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Hát nekem elég nagy lelkiismeretfurdalásom lenne.. Persze tudnám csökkenteni a bűntudatot például jócselekedetekkel.

Például átkísérem az idős nénit a zebrán, kutyamenhelyeknek adakozok, vagy mondjuk hajléktalanoknak ételt osztok.

De teljesen nem szűnne meg a bűntudat. Nekem az a trükköm, hogyha valami trauma ér, másra (valami jobbra) kell irányítani a fókuszt.

2022. márc. 7. 00:16
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Én mondtam neked, hogy tartsd stabilan azt a létrát a Józsi alatt ugye?! Sose hallgatsz rám és látod EZ lesz belőle! 😭
2022. márc. 7. 00:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Élni élek, de hogy a minősége onnantól csapnivaló és minden nap egy kínszenvedés, az is biztos. Csak azért írom így jelenben, mert ha azt vesszük, lényegében ez történt. Közös szálláson laktunk én, a párom és a szintén ellenkező nemű barátunk. Ő évtizedekkel idősebb volt nálunk, rengeteget beszélgettünk. Belém szeretett. Nem volt senkije, olyan közeli ismerőse is csak talán 1,akit egyáltalán érdekelt, mi van vele. Nekem néha terhes volt a ragaszkodása volt, hogy vitáztunk is. Aztán lehetőséget kaptunk a párommal egy másik lakásra, de az csak 1 szobakonyhás volt. Könyörgött a barátom, hogy ne menjek, ő abba belehal, ha elköltözünk, de végül elmentünk. Sajnos másfél évre rá valóban meghalt. Betegségben, de magamat (is) hibáztatom. Nehéz, ő volt az egyetlen barátom és nem hittem el soha neki, hogy a magányba bele lehet halni. Ez talán nem baleset, még talán nem is lennék hibáztatható vagy, éppenhogy azt nem mondhatom, hogy "önhibámon kívül", de nagy teher.
2022. márc. 7. 07:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mocskosul szar lenne az tuti. Amúgy is eléggé lelkifurkás vagyok. :(

Most hirtelen olyat tudok elképzelni ami reális lehetne, hogy mondjuk autót vezetsz és a semmiből előugrik valaki úgy, hogy az esetleges vezetéstámogató rendszerek sem tudnának mit kezdeni. :(

2022. márc. 7. 07:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja várjál, a végén vmiért lemaradt a szerettek szó. Damn...
2022. márc. 7. 07:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

7-es

Pedig semmi közöd nincs a betegségéhez, nem tehetsz róla!!!

2022. márc. 7. 08:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!