Fiatalok! Miért bántjátok azt, aki soha semmi rosszat nem tett?
Figyelt kérdés
De tényleg, pl. nem voltak barátai sem, mert nem tudta, hogyan kell ismerkedni. Otthon a családja meg nyomást gyakorolt rá. Rémálmai is szoktak lenni ezzel kapcsolatban. Komolyan kérdem, mire jó az, ha egy idegen személyt megalázunk?2022. márc. 6. 21:44
11/21 A kérdező kommentje:
8. Komolyan nem értem. Még azt a választ sem, amit most írtál. Mire gondolsz pontosan?
2022. márc. 6. 22:12
12/21 A kérdező kommentje:
11. Jó, beírom a netre, hogy pszichológia, és? Mivel leszek okosabb?
2022. márc. 6. 22:14
13/21 anonim válasza:
Te sehogy nem leszel okosabb, mert eddig sem voltal okos
14/21 A kérdező kommentje:
Valaki más hasznos válasz?
2022. márc. 6. 22:19
15/21 anonim válasza:
Azért bántják azt, aki "normális", mert kisebbségi komplexusban szenvednek, lehet, hogy verik őket otthon, meg az ilyen emberek alapjáraton gonoszak, akik ok nélkül bántanak másokat. Az ilyenek általában bűnözők lesznek felnőtt korukban, vagy erőszak tevők, de semmiképpen sem rendes, tisztességes emberek.
16/21 anonim válasza:
Amugy itt a modok is olyanok, akik sajat magara ismer, az torli a valaszt
17/21 anonim válasza:
Azért, mert hagyod magad, ezzel könnyű célpontja vagy a frusztált gyerekeknek.
Volt egy ilyen osztálytársam, egyik alkalommal köpőcsővel piszkálták a menő fiúk. Elpattant az agyában egy húr, felállt, odament az egyikhez, és egy hatalmas fülest adott neki, a srác szó szerint kiborult a padból székkel együtt. Az osztályban mindenki örült a jelenetnek, még meg is tapsoltuk néhányan, ha jól emlékszem. Ezután egyszer sem mertek nála bepróbálkozni.
18/21 A kérdező kommentje:
18. Ez oké. De pl. mi van akkor, amikor valaki mégis meg akarja védeni magát, viszont kb. mindenki őt fogja ezért bunkó embernek nézni, mondjuk ha visszaszól valamit, pedig őt szekálják. vagy még nagyobb hülyét csinál magából, mint előtte, és kb. mindenki rajta röhög?
2022. márc. 7. 13:15
19/21 anonim válasza:
#19 Akkor szar lehet neki, rengeteg emberrel megesik, ilyen a társadalom. Egyéb retardált kérdés? Lehet aludni.
20/21 anonim válasza:
Engem hatodik osztályban vertek meg majdnem mindennap, de mindig sokkal többen voltak, aztán már elegem lett és úgy telibe vertem azt a csávót, aki a "vezér" volt, szó szerint felkaptam és neki vágtam a falnak, következő évben már a seggemet nyalta. Ki kell állni magadért és le kell szarni, hogy fog bunkónak tartani emiatt, ha megvéded magad, ki kell vívni mások tiszteletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!