Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról az lmbt...

Mit gondoltok arról az lmbt fiatalok 6 pontjáról amit az ADOM tett ki a Facebook oldalára?

Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Kikerestem

ADOM Diákmozgalom

4 órája ·

Az LMBTQ+ fiatalok 6 pontja az élhetőbb jövőért:

-1.: Mindenkinek joga van ahhoz, hogy békében, egyenlőségben, félelem nélkül éljen.

-2.: Az iskolák ne stresszforrások legyenek, képesek legyenek biztosítani a nyugodt, baráti környezetet és ne terheljék túl a gyermekeket (ez nem feltétlenül csak az LMBTQ+ gyerekekre igaz).

-3.: Az iskola célja legyen saját embertársaink kölcsönös tiszteletére, identitásának elfogadására és nem porba tiprására való tanítás.

-4.: Az iskolán belül és kívül mások nemi identitását és szexuális irányultságát sértő megjegyzések hanyagolása. Szexuális irányultságot nem szitkoszóként használni.

-5.: Tanult, hozzáértő tanár/pszichológus biztosítása minden iskolában a gyermekek mentális egészségének érdekében.

-6.: Minden gyermeknek joga van szerető családhoz.

Szerintem ezek jók.

2021. jún. 18. 16:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Írhatnak szerintem bármit, de nem sok foganatja lesz szerintem. A múltkori petícióval se értek el sok mindent
2021. jún. 18. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a durva, hogy ezeknek a világ legalapabb dolgainak kéne, hogy legyenek... Nem, hogy petíció meg minden..
2021. jún. 18. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek a 3.-kal, ezeknek már rég alapvető dolognak kéne lenniük.. Ezen a ponton már komolyan szégyellem, hogy magyar vagyok
2021. jún. 18. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
3-mas vagyok. Én is szégyellem sajnos..
2021. jún. 18. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ezen a ponton már komolyan szégyellem, hogy magyar vagyok"

Ne a magyarságotokat szégyelljétek, ezek a problémák Nem abból adódnak, hogy magyarok vagytok. Egyébként más népekben is vannak, akik nem feltétlenül a legjobb arcok. Tehát erről nem a magyarságotok tehet, hogy valami pl nem jól sült el ott, ahol laktok.

2021. jún. 18. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
*most nem olvastam újra a szöveget; csak az 5-ösre; meg a 6-osra reagáltam.
2021. jún. 18. 19:47
 8/10 anonim ***** válasza:
*Jav: 4-esre meg 5-ösre; mert a 6-os én vagyok. (Meg még az 1. ; meg még a 7., meg még ez. :) )
2021. jún. 18. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Az a végtelenül elszomorító dolog, hogy az ott felsoroltaknak alapvető jogoknak/ dolgoknak kellene lenniük.. ehelyett petíciók születnek, amelyeken a fejesek csak röhögnek egyet és semmibe veszik. Elég sötét jövő elé nézünk, ha sokáig így maradnak (bár szerintem ebből még inkább csak romlás lesz) a dolgok..

Én azt szégyellem, hogy ilyen dolgok történnek, ilyen szintű elnyomás az országban és a nép még ilyenkor sem képes kellően felismerni a problémát, és összefogva tenni ellene bármit is..

2021. jún. 18. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

Én inkább nem mondok semmit. Csak azt, hogy jussatok már dűlőre ebben a r*hadt viaskodásban. Nem mindenki van ellenetek, a közösség tagja közt IS akadnak normálisak, meg síkhülyék. Nem kellene mindenkit elítélni homofób hulladéknak, csak mert nem tapsikol örömében LMBTQ tartalom láttán, vagy ha nyilván kimondja, hogy elég, vagy hogy nem kér ebből.

Ennyi, végeztem.

2022. márc. 6. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!