Hogyan lesz valaki meleg? Annak születik?
Kisgyerekkorban kb 4/5 eves gyerek szerelmes az ellenkezo nemu szulojebe. Ha a szulo nem utasitja vissza a gyereket,akkor lesz homar.
Oidipusz komplexus.
Egy pszichologia szakkonyv en olvastam.
19 éves vagyok, leszbikus.
1.-re reagálva:Sosem voltam szerelmes édesanyámba!
Viszont pontosan tudom, hogy már az első ovis szerelmem is egy szőke, hosszú, göndör hajú kislány volt, nem pedig egy csibészes mosolyú kissrác.
Sosem volt előttem kérdés, hogy melyik nem felé vonzódom. A fiúkat mindig csak barátként kezeltem, a lányok dobogtatták meg a szívem.
Egyébként pedig mivel genetikai eredetű valakinek a nemi orientációja, ezért már a fogantatás kezdeti szakaszában eldől. Persze el lehet nyomni, vagy lehet vele nem foglalkozni, de általában minden esetben előtörik előbb-utóbb. Ezzel csak az a probléma, hogy utóbb mindig sokkal nagyobb károkat okoz, pontosan ezért nem ésszerű döntés az elnyomása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!