Hogyan lehetséges az, hogy valaki úgy születik, hogy a saját neméhez vonzódik?
Úgyértem az oka valami elváltozás a génekben? Vagy valami ilyesmi?
Persze semmi bajom nincs velük, csak érdekel.:)
-Elfogadható válaszokat kérek, nem pedig mocskolódást és gyűlölködést ;)-
itt nem 1 "homoszexuális génről" van szó, hanem több, azonosított gén együttes konstellációja adja a hajlamot (ha érdekel, leírom majd a nevét, de szerintem mindegy), tehát a vonzódás eleve veleszületett tulajdonság, és nincs is ezzel semmi baj. elég nevetséges "szakmai vélemény"-nek tartom, amikor jönnek a környezeti hatásokkal, ugyanis szívesen megnézném, hogy egy maximálisan heteroszexuális fiút (most fogadjuk el, hogy létezik ilyen) vajon a gének általi meghatározottsága ellenére, a környezeti hatásokkal rá lehetne-e venni egy homoszexuális kapcsolatra. itt ösztönökről, tudattalan vonzódásról van szó. az más kérdés, ha elnyomják, elnyomatják vagy valaki saját maga tudatosan elnyomja magában, de attól még ott van.
Úgyhogy a környezeti hatások csak egy felületen megmutatkozó kísérői a jelenségnek, de semmiképpen se meghatározó / eldöntő tényezők!
Ha kiviszünk egy lakatlan szigetre mondjuk 50 férfit és otthagyjuk őket, akkor előbb-utóbb mind meghomárul sztem.
Legalábbis én erre tippelek. Úgyhogy tuti van környezeti hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!