Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jól esett, de érdemes bármit...

Jól esett, de érdemes bármit is mögé látni?

Figyelt kérdés
A kiszemeltem mielőtt bementem volna a suli főbejáratán rám nézett, elnyomta a cigijét, bement előttem és megvárt, megtartotta az ajtót és maga elé engedett. Nem akarom túlgondolni, de jelenthet ez bármit is “úgy”?

2022. márc. 2. 18:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%

Dedós vagy na és, aki ezt írja akárhány éves hasonló gondolatok futnának át az agyán ha vele történne ilyesmi.

Én nem írnék rá a helyedben. Biztos, hogy ezek pozitív jelek, de még legyél türelemmel. Ha akar akkor úgyis teremt helyzetet, úgy tűnik nem egy életképtelen szerzet. Ha meg nem akar és te teremtesz az tényleg kellemetlen. Csakis a türelmet javaslom, nem kell siettetni, ha alakulna valami csak elrontod. Amit tudsz tenni a méltóság megtartásával az, hogy helyzeteket teremtesz amiben ő megszólíthat. Ha sokadik ilyennél sem teszi meg az is egy válasz, ha valamikor igen akkor... nos, az már egy következő kérdésed lesz itt kiírva:D

2022. márc. 7. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!