Jól esett, de érdemes bármit is mögé látni?
Figyelt kérdés
A kiszemeltem mielőtt bementem volna a suli főbejáratán rám nézett, elnyomta a cigijét, bement előttem és megvárt, megtartotta az ajtót és maga elé engedett. Nem akarom túlgondolni, de jelenthet ez bármit is “úgy”?2022. márc. 2. 18:46
12/21 A kérdező kommentje:
De akkor mással kellett volna akkor összenéznie, nem? :(
2022. márc. 6. 20:19
13/21 anonim válasza:
kezdeményezz vele beszélgetést, akkor kiderül. írj rá online.
14/21 A kérdező kommentje:
Az előreengedés után gondoltam rá, mert annyira meg volt a vibe, hogy ez jelentett valamit. Viszont annyian írták, hogy ez amolyan “alap” dolog, hogy így nem merek. Nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni, meg őt se nagyon akarnám abba hozni.
2022. márc. 6. 20:25
15/21 anonim válasza:
Hát írj rá barátilag. Én is barátként kezdeményeztem egy pasinál, mondván, hogy érdekesnek találom, meg nincs sok barátom amúgy se, ilyesmi dumával. Egy pár mi soha nem leszünk ugyan, de szex bármikor lehet, már beszéltünk ilyen dolgokról is. Megbeszéltük azt is, hogy nem fog végetérni a barátságunk, egy életen át tartani fog. (Aztán persze majd kiderül, hogy tényleg így lesz-e, de már több, mint egy éve tart.)
Te is ugyanígy barátkozhatnál vele.
16/21 anonim válasza:
Legalább ennyire tisztel. Van, akit le se sz*rja a kiszemelte.
17/21 anonim válasza:
14. Alap dolog akkor lenne nála, ha amúgy is egy udvarias fiú lenne, de ha ez nem jellemző rá, akkor jelentheti azt, hogy érdekled valamilyen szinten.
18/21 A kérdező kommentje:
Ezt sajnos nem tudom megítélni, mert nem láttam még, hogy mást így “direkt” maga elé engedett volna. Nincs összehasonlítási alapom.
2022. márc. 6. 23:20
19/21 anonim válasza:
"De akkor mással kellett volna akkor összenéznie, nem? :(" Mással is összenézett, ne aggódj. Mi lenne ha nem viselkednél ilyen ostoba dedós módon? Belehalnál, ha kamu "jelek" értelmezése, apró normális gesztusokba mindenféle baromságot beleolvasás helyett inkább kezdeményeznél? Ha akarsz valamit, tenned kell érte. Ez a "juj rám nézett, ez mit jelent" "juj normális emberként viselkedett velem, ez mit jelent" fajta vergődés egyrészt szánalmas, másrészt semmit nem érsz vele.
20/21 A kérdező kommentje:
Jól mondod, “semmit nem érsz vele”, csakúgy mint a te igazán bunkó válaszoddal. Ne aggódj, lesz még neked is olyan, hogy azon fogsz gondolkodni, hogy a kis kiszemelted miért nézett úgy, ahogy. Majd olvasd akkor vissza ezt az igazán “kedves” válaszodat!😉
2022. márc. 7. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!