Gondolom mindenki hallott a most felkapott TikTok sztoriról (🦜) Valóban ő tette ezt az egészet, vagy csak ráfogják?
Figyelt kérdés
Nevet nem írok, személyiségi jogok miatt. Még akkor sem, ha undorítónak tartom.2022. márc. 2. 18:33
12/25 anonim válasza:
ne még egy ok miért ne használjunk tiktokot
sok botrány van sok platformon, íme még egy hülye
13/25 anonim válasza:
12
Nem a tiktokon volt fent a videó, ha jól tudom.
Amúgy a srác beismerte IG, sztoriban, és azt mondta hogy az csak egy "játék" madár, szóval 100% igaz a történet..beteg ember.
14/25 anonim válasza:
Igen hallottam. Sajnos igen. Vannak ilyen emberek sajna és az a gond nem csak egy. De igazából anotalkra felmész sorra kabod az ilyen képeket a férfi nemi szervről.
15/25 anonim válasza:
Igen,be is vallotta,azt hazudta a madár halott volt
17/25 anonim válasza:
Elvileg ma azt írta,hogy a rendőrség megállapította,hogy nem ő volt.Amit már csak azért sem hiszek/értem,mert már bevallotta.Nekem régen sem volt szimpatikus a stílusa,de ez már sokkoló volt nekem.Remélem megkapja majd a büntetését.Ki tudja hány másik szerencsétlen madárral tette még ezt meg?
18/25 anonim válasza:
Jogi következmény nem lesz ennek, de a tiktok fiókját tuti szanaszét jelentik, így előbb utóbb törölni-tiltani fogják, na meg egy csomóan már kikövették, a hozzászólásokat letiltotta (valószínű ez így is marad).
19/25 anonim válasza:
Igen hallottam, elég kiábrándító milyen emberek vannak, meg miért pont egy ártatlan madarat. Tuti nem fog posztolni legalább 1 hónapig.
20/25 anonim válasza:
UPDATE: Azóta már beigazolódott, hogy ő volt az, és kiderült, hogy mindkét alkalommal ezután megölte a madarakat, és arra is fény derült, hogy ugyanezt macskával és kutyával is megtette... Extrém aberrált és beteg ez a gyerek, ezen a ponton jelenteni kellene a TikTok felé is, hogy letiltsák állatbántalmazás miatt a profilját.... Megértem, hogy a szülők elborzadtak és valóban felfoghatatlan káros az ilyen fajta tartalom az interneten G@alik_Úr Tiktok profilját törölni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!