Gondolom mindenki hallott a most felkapott TikTok sztoriról (🦜) Valóban ő tette ezt az egészet, vagy csak ráfogják?
Figyelt kérdés
Nevet nem írok, személyiségi jogok miatt. Még akkor sem, ha undorítónak tartom.2022. márc. 2. 18:33
2/25 anonim válasza:
A videóból kilehet venni olyan részleteket amin látszik hogy ő az.
Undorító amit csinált,a másik nem áldotta meg a sors nagy szerszammal csóri gyereket.
3/25 anonim válasza:
Én ugyan alapból nem nézek ilyen szennyet, a videót meg képtelen vagyok, mert biztos felfordulna a gyomrom. De volt ma már több kérdés az oldalon róla, ő tette. Anyajegyek, a háttérben a csempe stb bizonyítja, meg elvileg látszik egy pillanatra az arca is.
4/25 anonim válasza:
Normális esetben nem hallasz ilyen hülyeségekről.
5/25 anonim válasza:
#4 ezzel van tele a TikTok, szinte lehetetlen hogy ne hallj róla ha használod az alkalmazást
6/25 anonim válasza:
Tudsz esetleg valamit írni róla? Én nem láttam. Mi történ egy madárral vagy galambbal?
Vagy live-ban tartott Galambos Lajos áramlopási ismereteket? :D
7/25 anonim válasza:
Igen, hallottam/láttam, undorító. Ofőnk hallott róla 1-2 dolgot a folyosón és megkérdezett minket, hogy mi történt, hogy az egész iskola erről beszél. Nagyon sajnáltuk szegényt, mert teljesen kétségbeesett, hogy a gyerekének ilyen vagy ennél durvább témákat/videókat dobhat fel a tiktok, insta, twitter stb.
8/25 anonim válasza:
Én használom az appot, de mégis le vagyok maradva. Mi történt?
9/25 anonim válasza:
Aki nem tudná: Egy fiúcskáról akinek több százezer követője van TikTokon, (többek közt kiskorú gyerekek) kikerült twitterre egy videó, ahogy egy kismadár szárnyait leragasztotta celluxal, kiv3rt3 majd rá... khmm.. a madár fejére, később pedig leköpi, meg ilyenek... Mindezt videóra vette ő maga.
10/25 anonim válasza:
9
Köszi, végre valaki leírta. Nem láttam szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!