Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire cink, illik egy...

Mennyire cink, illik egy lánynak azt mondani, hogy szép vagy?

Figyelt kérdés
Van egy kiszemeltem és ha elmennénk sétálni, akkor mondanám
2022. márc. 1. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Hiába pontoztok le! Hallgass rám! Azt mondjad neki, hogy szimpatikus! Higyj nekem!😉
2022. márc. 1. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Ennél legyél kreatívabb. Ez túl közhely, hogy szép vagy, ráadásul ilyet csak egy balfék mond. Gondolj bele, biztos hallotta már életében vagy 1000szer. Az meg túl semleges, hogy "szimpatikus vagy". A kisugárzásod fogja meg a lányokat, azt próbáld rendbe tartani. Ne a külsejét dicsérd, hanem őt magát. Nem tudom ezt érted-e, de ez nagyon helyzet függő. Például, ha főz akkor, ha megdicséred annak örülni fog, mert neked csinálta. Érted?

Olyat se mondj, hogy "szeretem az olyanokat akik..." mert ezzel meg azt sugallod, hogy másokkal is próbálkozol.

2022. márc. 1. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Inkább azt mondd el, hogy miért szép.
2022. márc. 1. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:
dicsérd meg a fenekét
2022. márc. 1. 23:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Szerintem azt nem illik
2022. márc. 2. 03:27
 16/16 anonim ***** válasza:
9%
Amúgy meg minél rendesebb leszel vele annál rosszabb.itt is gykn a nők fognak lepontozni ezért mert fáj nekik az igazság.ne csinálj magadból bohócot az nem vonzó
2022. márc. 2. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!