Tettél/ nem tettél valamit a háború miatt, ellen?
- Megcsináltattam az útlevelemet
- ház vásárlás projekt most jegelve, inkább a pénz legyen
- utazni most sehova, mert lehet, itthon kell cselekedni
Azon kívül, hogy a menekülteknek küldtem anyagi támogatást, és most intézem, hogy az üresen álló pesti lakásomat felajánljam egy olyan menekült családnak akiknek van kisállatuk ( olvastam, hogy őket nehezen fogadják be ha van kutya vagy macska) én nem teszek semmit. Magyarország NATO tagország. Oroszok nem fognak minket megtámadni, mert akkor a NATOT támadja meg. Ezzel meg kitör a harmadik világháború. Putyin sem akar világháborút, sem atomháborút.
Akkor sem pánikoltam amikor 2014-ben első alkalommal kezdtek harcolni az oroszok az ukránokkal ( kriml), érdekes akkor nem volt ekkora pánik. Én nagyon reménykedem abban, hogy nem lesz nagy háború.
semmit nem tettem
ha menekülni kellene, akkor szerintem 24 óra alatt mindent tudnék vinni amit kellene, de pár óra is simán elég lenne összeszedni a cuccaimat
ha meg behívnának katonának, akkor max a munkahelyemet érintené
de nem parázok rá az egészre, nem félek tőle, nem agyalok rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!