Mi volt az eddigi legdurvább dolog amibe véletlenül beleléptetek?
Akár otthon a kertben, akár az utcán, parkban, bárhol.
"Durvább" alatt több mint lehet érteni, fájdalmas, szokatlan, gusztustalan, magyarul bármi amibe nem esett jól belelépni valami miatt. Milyen sztorijaitok vannak?
Tudom hülye kérdés de valamiért kíváncsi lettem miután egy másik kérdésnél valaki írta hogy egyszer belelépett egy szögbe.
Kasza pengéjébe, végigvágta a talpam😬 11 éves voltam.
Ami még említésre méltó, múltkor valami nagyon puha dolgra léptem cipőben, még időben észrevettem és felemeltem a lábam. Egy darab 💩 volt, ami az valamiért egyáltalán nem tapadt rá a cipőm talpára, sőt, az állagának köszönhetően, visszakapta eredeti formáját ahogy le vettem róla a lábam😂
Akkora kutyaszarba léptem, hogy körbe vette a cipőmet és minden oldalról kilógott a 42es lábam alól. Az is megfordult a fejemben, hogy nem is kutya hagyta ott. Ez egy gigantikus nagy kula volt. Hányok komolyan. A fűben volt, mert persze épp felszedtem a saját kutyám után a cuccot, erre belegyalogoltam.
Fuhujj
15
Remélem az eredményt feltöltötted a macskae-szar nevű fb csoportba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!