Ilyen szinten besokalltam?
Figyelt kérdés
Joindulatú, jó szándékú, tolerans, türelmes ember vagyok, tekintettel vagyok másokra, viszont ezzel többen visszaélnek. Amikor finoman jelzem hogy nekem ez igy nem okés, a határaimon vagyok, és már viszaélésnek kezdem érezni a dolgot, helyzetet, akkor a másik fél erre semmit nincs tekintettel. Na mostanra annyira besokalltam, hogy pár ember kivételével mindenkit elküldenék a q anyjába, mert olyan szinten rám akaszkodva, tőlem irreális dolgokat elbárva szívják az energiám, hogy egyszerűen elfogyott a türelmem, a toleranciám, a semmibe vételem. Volt már más is így? Én eddig ilyen szintre sosem jutottam, de most már teljesen besokalltam.2022. febr. 28. 14:43
11/13 anonim válasza:
Ezt mintha én írtam volna ki :D csak velem idegenek is így viselkednek.
12/13 A kérdező kommentje:
6os úgy közlöm a dolgokatbahogy mondtad de nem érdekli őket. Konkrétan semmibe veszik.
2022. febr. 28. 15:55
13/13 A kérdező kommentje:
9-es nyilván a normális embereket nem küldöm el.
2022. febr. 28. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!