Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyen szinten besokalltam?

Ilyen szinten besokalltam?

Figyelt kérdés
Joindulatú, jó szándékú, tolerans, türelmes ember vagyok, tekintettel vagyok másokra, viszont ezzel többen visszaélnek. Amikor finoman jelzem hogy nekem ez igy nem okés, a határaimon vagyok, és már viszaélésnek kezdem érezni a dolgot, helyzetet, akkor a másik fél erre semmit nincs tekintettel. Na mostanra annyira besokalltam, hogy pár ember kivételével mindenkit elküldenék a q anyjába, mert olyan szinten rám akaszkodva, tőlem irreális dolgokat elbárva szívják az energiám, hogy egyszerűen elfogyott a türelmem, a toleranciám, a semmibe vételem. Volt már más is így? Én eddig ilyen szintre sosem jutottam, de most már teljesen besokalltam.
2022. febr. 28. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt mintha én írtam volna ki :D csak velem idegenek is így viselkednek.
2022. febr. 28. 15:40
 12/13 A kérdező kommentje:
6os úgy közlöm a dolgokatbahogy mondtad de nem érdekli őket. Konkrétan semmibe veszik.
2022. febr. 28. 15:55
 13/13 A kérdező kommentje:
9-es nyilván a normális embereket nem küldöm el.
2022. febr. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!