Ilyen szinten besokalltam?
Figyelt kérdés
Joindulatú, jó szándékú, tolerans, türelmes ember vagyok, tekintettel vagyok másokra, viszont ezzel többen visszaélnek. Amikor finoman jelzem hogy nekem ez igy nem okés, a határaimon vagyok, és már viszaélésnek kezdem érezni a dolgot, helyzetet, akkor a másik fél erre semmit nincs tekintettel. Na mostanra annyira besokalltam, hogy pár ember kivételével mindenkit elküldenék a q anyjába, mert olyan szinten rám akaszkodva, tőlem irreális dolgokat elbárva szívják az energiám, hogy egyszerűen elfogyott a türelmem, a toleranciám, a semmibe vételem. Volt már más is így? Én eddig ilyen szintre sosem jutottam, de most már teljesen besokalltam.2022. febr. 28. 14:43
1/13 anonim válasza:
Mégis mit csinálnak? Hogy válaszoljunk valamire, amiről nem tudjuk, hogy mi az és ki követi el?
2/13 A kérdező kommentje:
Visszaélnek a türelmemmel pl irreálisan hosszú ideig vagy bizonytalan ideig megvárakoztatnak, ez által az én időmet rabolva. Tudják hogy toleráns vagyok, de amikor már visszaélés van ezzel tehát hohy egyre többet és többet engednek meg maguknak, tekintet nélkül rám, na ott már finoman jelezni szoktam hogy ez igy nekem nagyon nem jó, inkorrekt velem szemben, akkor továbbra sincsenek rám tekintettel, hiszen en toleráns vagyok, mindent megértek alapon túlmennek a tűrőképességemen.
2022. febr. 28. 14:57
4/13 A kérdező kommentje:
Névre vagy kiváncsi? Nem mindegy? Emberek teszik akik nem idegenek.
2022. febr. 28. 15:09
5/13 anonim válasza:
Hát annyira nem vagyok kíváncsi, hogy könyörögjek egy idegennek, hogy úgy fejtse ki a kérdést, hogy választ is kapjon rá. De nyugi, mástól se fogsz anélkül.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem idegenek teszik hanem akik régóta ismernek. Így jobb?
2022. febr. 28. 15:16
8/13 anonim válasza:
Mivel váratnak? Hol váratnak? (Úgy látszik, mégis annyira kíváncsi vagyok, vagy én is túl jóindulatú, türelmes ...)
9/13 anonim válasza:
ha úgy érzed ez a jobb lépés, hogy elküldöd őket a p1cs4b4, akkor hajrá
de azért mérlegelj, olyanokat ne küldj el akik kölcsönösen segítettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!