Az ukránoknak miért van ennyire erős vonásaik?
Figyelt kérdés
Ahogy nézem őket sok férfinak nagy erős markáns arc vonásai vannak már már mint egy neandervölgyinek.2022. febr. 26. 21:39
1/9 anonim válasza:
ott minden emberben van 2% neandervölgyi
2/9 anonim válasza:
Semmivel nem másabbak nálunk, tőlem is kérdezték hogy vannak-e rokonok a szomszédos országokból, mert elég jellegzetes az arcom. Te még nem találkoztál akkor olyan magyarokkal akiknek a szemöldök csontjuk kiálló, szögletes az állkapcsuk mondjuk.
3/9 anonim válasza:
Te miért nem tudsz helyesen írni magyarul?
Menj a pénztárhoz, megkapod a gazdádtól a pénzt az ukránokat alázó álkérdésedért!
4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nem találkoztam de náluk ez nagyon gyakori
2022. febr. 26. 22:09
5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok helyesen írni sajnos gyakran tévesztek hiába próbálok figyelni elnézést kérek érte. Amugy semmi bajom az ukránokkal együtt érzek velük csak ez feltűnt nekem.
2022. febr. 26. 22:11
6/9 anonim válasza:
ebben a kérdésben mi az alázó? én odaadnám a fél vesém hogy úgy nézzek ki mint egy neandervölgyi
7/9 anonim válasza:
"ebben a kérdésben mi az alázó?"
Ha nem érted az téged minősít.
9/9 anonim válasza:
heteske ne légy rasszista , neandervölgyiek nem voltak alsóbb rendűek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!