Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan érint titeket a háború...

Hogyan érint titeket a háború a szomszédunkban?

Figyelt kérdés
Engem nagyon megvisel. Ma is például láttam videón, hogy egy kijevi sokemeletes társasházba becsapódik egy rakéta, és ettől teljesen lesokkolódtam. Nagyon sajnálom, ami ott történik, ez a bizonytalanság is rossz, hogy mi várható még. Csütörtök óta nagyon nyomott hangulatom van. Titeket is megvisel? Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny/puhány?

2022. febr. 26. 10:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
Oké akkor segítsetek. Ismeretlent biztos nem engednék be a lakásba.
2022. febr. 26. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:
29%

Elég érzékeny vagy ha ilyen dolgok ennyire megviselnek.

Engem nem érdekel mi lesz az ukránokal.Ők kezdték Putyin meg befejezi.

2022. febr. 26. 13:00
 13/15 anonim ***** válasza:
24%
én már ámerika jóemberkedésein megedződtem így ami a tvben van pont nem érdekel
2022. febr. 26. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:
29%

Engem sem érdekel, hogy mi lesz velük. Gyűlölik a magyarokat, lenéznek minket, azt hiszik, hogy ők itt valakik, pedig valójában csak vendégmunkások és arra nem képesek, hogy megadják nekünk, magyaroknak a tiszteletet.

2022. febr. 26. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem nagyon érdekel. Volt egy rakat másik háború is akár csak ha 2000 utáni éveket vesszük, most azért kéne ezzel jobban foglalkoznom mert a szomszéd országban van?
2022. febr. 26. 23:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!