Amióta tart a háborús helyzet, iszonyatos módon aggódok és görcsölök. Félek, hogy hazánkat is eléri a "csata árnyéka". Mit tehetnék?
Attól is félek, hogy besoroznak katonának, és meghalok.
Ilyen zenékkel próbálom nyugtatni magam. Próbálom átélni egy első világháborús katona (feltételezett) érzéseit:
https://www.youtube.com/watch?v=pDtXNckpqvc
Nemvalószínű, hogy hozzánk átterjedne a háború, bár én inkább nevezném ezt agressziónak, mivel láthatóan nem területek elfoglalása és azok uralása a cél, hanem az élet ellehetetlenítése Ukrajnában és a minél nagyobb anyagi és emberi kár okozása, amivel a minél előnyösebb tárgyalási pozíció elérése Putyin célja. Persze ez nem jelenti azt, hogy sosem lesz itt háború, de szerintem ha lesz is az, nem ebből a konfliktusból fog kialakulni, vagy legalábbis nem közvetlenül.
Na most a te esetedet tárgyalva, ha ennyire besz@ri kis nyúlbéla vagy akkor nemértem miért ilyen hörgős metál zenét hallgatsz, egy érzékeny lelkületű emberhez ez a zene egyáltalán nem passzol. Szóval, te vagy szivatod itt a jónépet a debil kérdéseddel, vagy van egy jókora mentális ficamod, azt meg valóban célszerű kezeltetni.
04:07
Értem. Valóban nagyon szeretem az általad hörgős metálnak nevezett zenét, és valóban nagyon félek. Véleményem szerint a kettő nem függ össze. Attól még, hogy valaki félénk (nem pedig "beszari kis nyúlbéla"), szeretheti a metált.
Egyébként minden egészséges ember fél a háborútól. Igaz, én nem vagyok az, mert számos pszichés betegséget megállapítottak már az orvosok az évek alatt, gyógykezelést is kapok.
Megnyugtató számomra a Fidesz győzelme, mert ők nem küldenek katonákat és fegyvereket Ukrajnába, tehát nem szállnak be a háborúba, és ezáltal az oroszok nem bosszulják meg rajtunk mindezt, nem bombáznak le, nem lőnek le és nem irtják ki családjainkat.
Persze, amíg tart a konfliktus, mindig van egy kis rizikó.
Viszont Márki-Zay Péter jobban tenné, ha mélyen hallgatna hülye és veszélyes kijelentései után. Remélem, jól odavágott neki és az ellenzékieknek a kétharmad.
A világ vezetői végre megtanulhatnák, hogy az igazság súlya mindig fegyver nélkül a nagyobb.
És ne saját maguk kicsinyes érdekeit, hanem a népüket szolgálnák.
Mikor jut már oda a világ, hogy mindenki felismerné, hogy az ember és az élet a legnagyobb érték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!