Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amióta tart a háborús helyzet,...

Amióta tart a háborús helyzet, iszonyatos módon aggódok és görcsölök. Félek, hogy hazánkat is eléri a "csata árnyéka". Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Attól is félek, hogy besoroznak katonának, és meghalok.

Ilyen zenékkel próbálom nyugtatni magam. Próbálom átélni egy első világháborús katona (feltételezett) érzéseit:

https://www.youtube.com/watch?v=pDtXNckpqvc

2022. febr. 24. 20:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
4%
Mi kamu? 🤔 na mind1 akkor feljetek 🤷‍♂️
2022. febr. 24. 22:05
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Ivano-Frankivsk 270 kmre van a magyar határtól,ahol szintén támadások voltak. Mondhatni az oroszok már a spájzban vannak...
2022. febr. 25. 06:55
 23/31 anonim ***** válasza:
46%

Nemvalószínű, hogy hozzánk átterjedne a háború, bár én inkább nevezném ezt agressziónak, mivel láthatóan nem területek elfoglalása és azok uralása a cél, hanem az élet ellehetetlenítése Ukrajnában és a minél nagyobb anyagi és emberi kár okozása, amivel a minél előnyösebb tárgyalási pozíció elérése Putyin célja. Persze ez nem jelenti azt, hogy sosem lesz itt háború, de szerintem ha lesz is az, nem ebből a konfliktusból fog kialakulni, vagy legalábbis nem közvetlenül.

Na most a te esetedet tárgyalva, ha ennyire besz@ri kis nyúlbéla vagy akkor nemértem miért ilyen hörgős metál zenét hallgatsz, egy érzékeny lelkületű emberhez ez a zene egyáltalán nem passzol. Szóval, te vagy szivatod itt a jónépet a debil kérdéseddel, vagy van egy jókora mentális ficamod, azt meg valóban célszerű kezeltetni.

2022. márc. 19. 04:07
 24/31 A kérdező kommentje:

04:07

Értem. Valóban nagyon szeretem az általad hörgős metálnak nevezett zenét, és valóban nagyon félek. Véleményem szerint a kettő nem függ össze. Attól még, hogy valaki félénk (nem pedig "beszari kis nyúlbéla"), szeretheti a metált.

Egyébként minden egészséges ember fél a háborútól. Igaz, én nem vagyok az, mert számos pszichés betegséget megállapítottak már az orvosok az évek alatt, gyógykezelést is kapok.

2022. márc. 19. 10:25
 25/31 A kérdező kommentje:

Megnyugtató számomra a Fidesz győzelme, mert ők nem küldenek katonákat és fegyvereket Ukrajnába, tehát nem szállnak be a háborúba, és ezáltal az oroszok nem bosszulják meg rajtunk mindezt, nem bombáznak le, nem lőnek le és nem irtják ki családjainkat.

Persze, amíg tart a konfliktus, mindig van egy kis rizikó.

Viszont Márki-Zay Péter jobban tenné, ha mélyen hallgatna hülye és veszélyes kijelentései után. Remélem, jól odavágott neki és az ellenzékieknek a kétharmad.

2022. ápr. 6. 16:14
 26/31 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, az ellenzék se akart katonákat küldeni sehova, csak a hozzád hasonló félcédulásoknak szépen bemagyarázták ezt a gazdád O1G. Egyébként minden más európai ország küld fegyvereket Ukrajnának és mégse támadja őket Putyin már csak azért sem, mert jelenleg Ukrajnával se képes elbánni. Mellesleg, ha meg akarna minket támadni Putyin, akkor nem hinném, hogy bármit is számítana neki az, hogy nem küldtünk katonákat, meg fegyvereket Ukrajnába.
2022. ápr. 6. 21:53
 27/31 A kérdező kommentje:
Dehogynem mondott. Csak utólag visszavonta, de mindvégig Ukrajna s*ggét nyalta.
2022. ápr. 7. 15:54
 28/31 anonim ***** válasza:
91%
A gazdád meg mindvégig a tömeggyilkos Putyin s*ggét nyalja, tényleg sokkal jobb.
2022. ápr. 8. 01:06
 29/31 A kérdező kommentje:
Zelenszkij legalább akkora tömeggyilkos, mint Putyin. Nagyrészt miatta halnak meg az ártatlan ukránok. Ahelyett, hogy lemondana terveiről/feladná magát, még továbbra is harcol, sőt, fegyvereket kér mindenkitől. Kitart a beteges amerikai/nyugati eszmék mellett, amelyek pusztulásba viszik az országot/világot. Már rég vége lehetne a háborúnak, ha ő letenné a fegyvert, de nem teszi. Ha igazán szeretné a népét, nem másokat hibáztatna, mert ő legalább annyira tehet mindenről. És még neki akarnak békedíjat adni, őrület.
2022. ápr. 14. 15:12
 30/31 A kérdező kommentje:

A világ vezetői végre megtanulhatnák, hogy az igazság súlya mindig fegyver nélkül a nagyobb.

És ne saját maguk kicsinyes érdekeit, hanem a népüket szolgálnák.

Mikor jut már oda a világ, hogy mindenki felismerné, hogy az ember és az élet a legnagyobb érték?

2022. ápr. 14. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!