Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amióta tart a háborús helyzet,...

Amióta tart a háborús helyzet, iszonyatos módon aggódok és görcsölök. Félek, hogy hazánkat is eléri a "csata árnyéka". Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Attól is félek, hogy besoroznak katonának, és meghalok.

Ilyen zenékkel próbálom nyugtatni magam. Próbálom átélni egy első világháborús katona (feltételezett) érzéseit:

https://www.youtube.com/watch?v=pDtXNckpqvc

2022. febr. 24. 20:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
10%
Miert vagyok idiota? Csak mert mashogy allok a dolgokhoz? Az a jo aki mindenre bologat meg beall a sorba? 🤔 ja igen az a "normalis"
2022. febr. 24. 21:27
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

8#

Hát...

[link]

Már most nagymamák, anyukák, gyerekek halnak meg. Nem igaz, hogy csak katonai létesítményeket támadnak.

Amikor egy kicsi város felett 4-5 helikopter szórja összevissza a tölteteket, az nem tűnik célzott támadásnak.

Vagy, amikor a lakóházak közé lőnek vadászgépről.

Ha jobban rákeresel a témára a neten ennél sokkal durvább képeket és videókat találsz.

2022. febr. 24. 21:28
 13/31 anonim ***** válasza:
52%
11: Idióta vagy, mert Putyint éltetted. Komcsi...
2022. febr. 24. 21:29
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Hat adjak meg magukat az ukranok es akkor leall Putyin, ha meg nem akkor igy jartak. Vannak orosz felmenoim a telihatas tetkom is oroszul van. Putyin sztem eleg tokos csavo en birom
2022. febr. 24. 21:33
 15/31 anonim ***** válasza:
65%

14# Ezen a szinten ez már full kamu és trollkodás.

Ha a valóéletben nem megy, legalább online érezd jól és éld ki magad. Végülis igazad van ezen a téren.

2022. febr. 24. 21:38
 16/31 anonim ***** válasza:
83%
14: Retardált vagy...
2022. febr. 24. 21:39
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Én végig néztem a videót, nagyon megrázó volt az egész, főleg amikor szegény ember ment a biciklivel és a közelében robbant valami, borzasztó volt nézni ahogy eldől, valószínű nem élte túl mert egy másik videónal szerintem őt mutatták letakarva. Bújjon el szégyeneben minden politikus, felbujtó, bilincs a kézre és életfogytiglan.
2022. febr. 24. 21:51
 18/31 anonim ***** válasza:
61%

Az még azért lesz idő mire a nato -t eléri. 30 évig megpihentek, nem egyből fognak belecsapni, mint a führer.

Kína is felhozta magát, Usa meg Európa meg lehozta csak magát.

Putyinék sajnos okosabbnak látszanak sokkal, 30 éve azt hitték nyertek, de lehet még csak most jön a 2. felvonás.

De azért ez szerintem még évtizedek lesznek, azért az oroszok mocsok szegények, csak Putyin kimaximalizálja amit lehet, de attól még nagyon szegény ország.

Kína rémisztőbb a háttérben sokkal.

Eu teljesen töketlen, Usa meg ezekkel a bábszínházba való elnökökkel teljesen lehúzza magát a wc -n.

Csak remélni tudom, hogy az egyre ostobább és töketlenebb nyugatnak ez most egy észhez térő pofon lesz, mert ilyet, hogy a nevetségesen széthulló Szovjetunió 30 év múlva mindenki orra előtt bevegye Ukrajnát hát ez brutál...

2022. febr. 24. 21:56
 19/31 anonim ***** válasza:

Úgy értem inkább, South Parkba való elnökökkel*

2022. febr. 24. 21:57
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatásképp elmondom, hogy a háború sokszor a "civileknek" még szarabb, mint a katonáknak.Értem ezalatt a nőket, gyerekeket, idős embereket.
2022. febr. 24. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!