Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az alábbi népszerű fiú nevek...

Az alábbi népszerű fiú nevek közül melyik tetszik legjobban? Ha nincs a listában, írd kommentbe!

Figyelt kérdés

Talán 2020-as adat, ez volt a top 10 férfi név. Te melyiket adnád a gyerekednek?

[link]

2022. febr. 23. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Olivér lett volna a gyerekem ha anno fiúnak születik.

47 éves vagyok, a felsorolt nevek egyikével se találkoztam a környezetemben eddig.

A nevek gyakorisága viszonylagos.

2022. febr. 24. 06:30
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
martin :)
2022. febr. 24. 07:34
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Olivért, Dánielt, Marcellt adnám ezek közül. A Bence is szép lenne, de annyira unalmas, hogy amiatt már nem tetszik.
2022. febr. 24. 09:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Tetszeni a Marcell tetszik a legjobban ezek közül, de nyilván elfogultságból, lévén a férjemet így hívják.

Az ő korosztályában ez még ritka volt, mint a fehér holló, elmúlt 49, rajta kívül nem ismertem egyet sem sokáig, akit azóta megismertem meg mind gyerek, kamasz.

Ennél fogva nem adnám és nem is adtuk egyik fiunknak sem az apja nevét.

Olivért is szeretem, szintén elfogultságból, az meg a sógorom neve, Ő is már 45 múlt.

Máté pedig az én vezetéknevem, jó kis lista ez, mit mondjak :D

Ha most kellene döntenem és csak ezek közül választhatnék fiúnevet, akkor talán Dániel, de mint írtam, nem az tetszik a legjobban.

2022. febr. 24. 10:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Péter, Tamás, Zsolt is divatnév volt, mégsem tartom gáznak a mai napig, sőt.

Inkább legyen a gyereknek egy mára unalmas neve, mint valami kimondhatatlan szánalom, amitől férfiként nőnek (vagy fordítva) nézik szerencsétlent.

2022. febr. 24. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!