Lehet tartós úgy egy kapcsolat ha a férfi népszerű, társasági ember, a nő meg egy szürke kisegér?
Már miért ne lehetne? Ha ti ketten együtt megértitek egymást, és harmonikus a kapcsolatotok, akkor működhet.
Te ne húzd őt vissza a társasági élettől, viszont esetleg csatlakozz be.
Először is: ne tartsd magad szürke kisegérnek!
Az,hogy ő társasági ember,te meg visszahúzódóbb ez nem baj.
Hisz ember meg ember nem egyforma.
Simán működhet így egy kapcsolat.
Köszönöm szépen. :)
Igazából ő egy nagyon kedves, illedelmes, jó humorú és pozitív személyiség. Én meg kicsi inkább az ellentéte, de igyekszem tudatosan változtatni magamon (ő még nem volt már akkor elkezdtem a változást).
Nyilván azért választott mert tetszel neki,és szeret.
Néha járj el vele társaságba,nem kell mindig.
Hű most hülye példát írok:-)
Ha nekem most egy magyar celeb(mondjuk Kasza Tibi) lenne a férjem,én akkor is most itt ülnék és a gyakori kérdéseket nyomkodnám:-)
Na nem tetszik az a csávó,csak hirtelen ő jutott eszembe
Na de érted mit akartam ezzel mondani?
Még fordítva is lehet tartós a kapcsolat!
Üdvözlettel:
Szürke Kanegér
Lehet példákat hozni pro és kontra, azaz arra is van esély, hogy így is működjön a kapcsolat, meg arra is, hogy nem.
A bajt abban látom, hogy te szürke egérnek tartod magad, és ez esetleg oda vezethet, hogy majd ő is annak fog látni. Ha lesz olyan, aki érdekesebb, esetleg kihívásnak tekinti majd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!