Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amióta 20 lettem miért beszéln...

Amióta 20 lettem miért beszélnek úgy rólam a szüleim mintha már vagy 60 lennék?

Figyelt kérdés

Idézem:,, egy 18 eveshez képest már öregasszony vagy''. ,,Azért nem bírod, mert már öregszel.'' ,,Eddig azért nem fájt a hátad mert eddig fiatal voltál.''

19 éves koromban még egy ilyen megjegyzésük se volt. Mintha ezalatt a pár hónap alatt hirtelen nyugdíjassá váltam volna a szemükben.

2022. febr. 20. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de a szüleid nincsenek ezzel egyedül. Itt az oldalon is temetnek, amint elmúltál 25... Basszus, egyes emberek hol élnek? Mennyire kell ahhoz lezülleni, hogy egy húszas-harmincas éveiben lévő fiatal emberről valaki azt feltételezze, hogy elkezd lepusztulni?

Néha nem értem, ezek az emberek hallják magukat?!

2022. febr. 20. 08:20
 2/6 A kérdező kommentje:
És az a vicc hogy jobb formában vagyok mint 15 éves koromban. Jobban is érzem magam, elkezdtem sportolni, szép lett a bőröm...de valahogy mintha 80 éves Joli néniről beszélnének. Ráadásul nem is a 30hoz vagyok közel hanem épp most értem el a 20at.
2022. febr. 20. 08:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok,és kezdek őszülni. Képzeld el amikor ezt meglátják...😂 Pedig a pofám nem koravén
2022. febr. 20. 08:46
 4/6 Phoney ***** válasza:
Sajnos sok embernek sikerült úgy az élete, hogy úgy érzik, 18 (vagy éppen 20-25) éves korukig tartott az igazi élet, szóval érthető, hogy nekik ez lett a "mitológiájuk", hogy 18 fölött már öregszünk, de ne vedd komnolyan.
2022. febr. 20. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

"Itt az oldalon is temetnek, amint elmúltál 25..."

Itt az oldalon csak 1-2 szerencsétlen temeti SAJÁT MAGÁT mert elmúlt 25/30 éves.

Van is egy kamu kérdező akinek az a fétise, hogy elmúltam 25 éves vége az életnek kérdéseket gyárt.

2022. febr. 20. 09:41
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 de a korát azt nem kamuzza, egy éve még egy 24 éves tett fel egy csomó ilyen kérdést... 😂
2022. febr. 20. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!