Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a következő...

Mi a véleményetek a következő állításról? Aki nem becsül meg, az nem is érdemel meg.

Figyelt kérdés

2022. febr. 19. 09:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez nyilván szituáció függő, de alapvetően szerintem igaz. Nyílván azért tisztában kell lenned a tulajdonságaiddal és rendben kell lenned magaddal ahhoz, hogy mondjuk rgy toxikus fél mellől elsétálj. Nekem volt ilyenre példa, kb mindenki látta hogy lábtörlőnek használ, de végül összeszedtem magam és annyi volt. Azóta olyannal vagyok akivel kölcsönösen megbecsüljük egymást. Egy kapcsolatnak nem véletlenül kell kiegyensúlyozottnak lennie
2022. febr. 19. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Természetesen úgy értettem oda vissza kell így működnie.

Ha csal vagy ismerkedik egyik a másik háta mellett vagy nem értékeli az odafigyelést amit kap, akkor nem becsüli, nem érdemli a másikat.

2022. febr. 19. 11:04
 13/14 A kérdező kommentje:
A kérdést a magam körül látott szakítások szülték. Tulajdonképpen vígaszatló mondatnak szánnám azoknak, akiket annak ellenére dobtak,hogy-legalábbis úgy érzik- mindent megtettek a kapcsolatért.
2022. febr. 19. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Kapcsolat es emberfuggo. Van, hogy egyeszeruen nem passzolnak a felek es nem egymasra van szukseguk.
2022. febr. 19. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!