Szakítsak ebben az esetben?
Egész egyszerűen azt érzem a barátom számára nem vagyok elég jó. Szerinte mostanában nem viselkedem jól, mert sokszor megmondom neki azt, ami nem tetszik. Én kulturáltan elmondom neki, ha valami nem tetszik, ő meg ilyenkor egyből azt mondja, hogy megőrültem, hülye, barom vagyok. Azt mondja majd ha jól viselkedem, akkor majd megkéri a kezem, addig nem. Addig volt velem jó, az első félévig, addig sosem szóltam neki semmiért, sosem elégedetlenkedtem vele.
Ha meg nem fejezem be a veszekedést, akkor egyedül fog engem szépen hagyni. A problémám vele az, hogy úgy érzem nem vesz komolyan. A haverokkal szórakozik, iszogatnak néha. De abból is sokszor elegem van, hogy csak én hívjam őt, de azt is általa előre megadott időpontban. Volt már úgy egy random időben hívtam, fel se vette a telefont. De mikor ő hívott, és nem vettem fel, akkor már kérdezgette, hogy miért is nem vettem fel neki a telefont.
Miért akarnék megtanulni vezetni, ha majd egy háztartásban élünk, akkor majd ő vele elmegyek mindenhova ahova kell.
Mindig beviszem neki a kaját, én is csinálom meg, de azt mondja nem tudok főzni, ugyanis azokat a tésztás kajákat ő is megtudná csinálni, amiket én. Nem csak ilyen kajákat csinálok pedig.
Meg hogy nekem milyen lapos a fenekem. Szerinte felesleges sminkelnem is magam, ha megyünk valahova, neki anélkül is tetszek.
Azt mondja hagyjam felcsináltatni magam vele, és akkor majd összeköltözik velem, mert a babára akkor már adnának hitelt. Szerinte én mindent komolyan veszek, amit mond, és velem nem lehet viccelni. Azon akadtam ki, hogy azt mondta, ha sokáig ilyen rosszul fogok vele bánni, akkor a pofon sem fog elmaradni, de ő csak viccelt.
Egy kapcsolat két emberről szól és nem arról, hogy az egyik fél állandóan próbál idomulni, megfelelni, alkalmazkodni. Nem kell állandóan a kívánságait lesned, nem vagy te cseléd.
A leírtak alapján nem kérdés, hogy ebből a mérgező kapcsolatból ki kell lépni.
Ez egy margezo kspcsolat! Szakits azonnal.
A baratod tipikus mergezo szemelyiseg. Lenez teged: neked megtilt dolgokat,neki mindent lehet. Az ilyen tipus hamarosan meg is fog utni,elszakit a szuleidtol es barataidtol. A vege a rendszeres sulyos testi sertes lesz.
Susan Forward: Mergezo szulok c konyv is igazolja.
Tipikus narcisztikus személy. Sosem leszel neki elég jó.
Sosem leszel Boldog.
Már tudod , hogy mit kell tenned. Szakíts vele, és felejtsd el !
Találni fogsz olyat aki komolyan vesz, aki úgy fog szeretni, ahogy vagy, aki azért fog szeretni, aki vagy. Aki társad lesz.
Tudni fogod a különbséget! Óriási!
Szerintem ennek így egyáltalán nincs értelme.
Ez így egy rossz kapcsolat amit nem kell erőltetni.
Ilyen butaságot hogy ha fel csinál majd össze költözik veled,miért csak akkor? Ez már ki veri a biztosítíkot.
Hitelt akar fel venni már most, ebből a kapcsolatból meneküljön de gyorsan,nem nőt fel még renedesen a barátod.
Jogsid azért jó ha van,mert ha ne adj isten valami történik az emberrel (láb-kéz törés,rosszullét) sokkal gyorsabb be tudod vinni az embert a sürgősségire mint a mentő ki érne, sajnos ezt tapasztalat alapján mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!