Emiatt a dolog miatt szakítsak vele?
Egy pár napja összevesztünk telefonon. Pontosan azért, mert nem érdekli a véleményem a közös házvásárlással kapcsolatban, de azt szeretné, ha adnék pénzt ebbe bele neki. Nem is élünk együtt, bármennyi pénzt is beleadni, csak így, félek, hogy nem éltünk előtte együtt.
A szüleihez meg hozzá nem szívesen költöznék. De azt mondja szégyenben hagyom a szülei előtt, amiért nem akarok vele összeköltözni, meg hogy nekem semmi nem jó. Azért bármilyen házba nem jó. De az albérlet meg sok pénzt visz el, oda azért nem akar velem menni, még az anyja is mondta, hogy albérletbe ne menjünk, mert drága.
Ekkor azt mondja köztünk mindennek vége, még azt is mondta hogy egy picsa vagyok. Utána írta ne haragudjak, sokszor írt nekem, így végül megbocsátottam.
De ma meg lemondta a találkozót arra hivatkozva, hogy a családból valaki beteg, de később meg azt írta, akkor találkozik velem, ha jól viselkedek. Ekkor ezen úgy felhúztam magam, hogy mondtam neki, az édes anyukájával szórakozzon. Azt mondta csúnyán beszéltem vele. De tudja hogy csak hétvégén tudunk találkozni, és azt is lemondja minden hónapban egyszer, valamire hivatkozva. Már sokszor úgy érzem unom ezt az egészet.
Jézusom 😶
Számomra annyira fura, amikor jön egy ilyen kérdés, amiből teljesen egyértelmű, hogy attól a sunyi, manipulatív paraszttól meg kell szabadulni a lehető leghamarabb, szóval hogy ezt hogy nem látja a kérdező? Mondjuk lehet, hogy úgy nehéz, ha az illető benne van a helyzetben, de na!
Kérdező!
Biztosan van valaki a környezetedben, akit nagyon szeretsz, mondjuk húgod, nővéred, jó barátnőd stb. Olvasd el a saját kérdésed úgy, mintha ezt a szeretett személy mondaná neked. Mit tanácsolnál neki?
Én egyértelműen azt, hogy azonnal szakítás, tiltás mindenhonnan, soha többé vissza nem fogadás. Mert ezzel a kreténnel soha nem leszel boldog, mert nem szeret, csak kihasznál érzelmileg és ha hagyod, akkor majd anyagilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!