Gáz dolog viszonozni egy nagyon jó fiú haver ölelését vagy beleülni az ölébe ha csak tényleg a haverom ?
Figyelt kérdés
Az ölébe ülést nem felreerteni. Nem olyan történt.2021. nov. 13. 08:29
2/23 anonim válasza:
Az ölbe ülés az nagyon gáz. Ilyet nem csinálunk egy fiú baráttal mert könnyen félre érthető. És igazából ne is ölelgesd ha nem akarsz tőle semmit.
3/23 anonim válasza:
Igen,,még félreérti,te meg megsértődsz rajta ha többet akar.
4/23 A kérdező kommentje:
Én eddig azért nem találtam gáznak mert más lánnyal is ezt csinálja akikkel jóba van
2021. nov. 13. 08:38
5/23 anonim válasza:
Persze hogy tetszik neki mikor sorban ülnek a csajok a farkára.Reménykedik hátha valamelyikkel tovább is jut.
6/23 A kérdező kommentje:
Nem ODA. 😅 Az ölébét úgy értettem hogy a lábára
2021. nov. 13. 08:45
7/23 anonim válasza:
Így van amit az 5-s ír. Egyszer valaki csak össze jön neki.
8/23 anonim válasza:
Ha elég vastag a farka, akkor indokolt a törekvés:)
9/23 A kérdező kommentje:
Sokszor fordult már elő ilyen velem h valaki nyomult rám. De nagyon nehezen tudom kezelni.
2021. nov. 13. 08:52
10/23 anonim válasza:
Aki mindenkit odaültet, az nem rád nyomul! :D Tök jól esik leülni néha a dög nehéz táska után, de kevés a pad, így mi is néha így ültünk! :D Hát vagy ha elkapnak, nem tudsz mit csinálni! :D Szóval no para, semmi szexuális nincs ebben. Ha van, az viszont nagyon paraszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!