Valaki követett engem. Még a munkahelyemnél is láttam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 16:10
2/16 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem beképzelem!
2022. febr. 17. 16:24
3/16 anonim válasza:
Akkor miért nem kérdezted meg tőle, hogy mit akar?
4/16 grafno válasza:
Menj más időben dolgozni pl 30p hamarabb. Menj más útvonalon. Menj autóval. Ha látod megint akkor hívj rendőrt.
5/16 anonim válasza:
Szólj ismerősnek, hogy menjen veled, vagy szólj a yardoknak, ez a legtisztább.
6/16 anonim válasza:
Biztos eltévedt, kereste a fényt. Ha nincs miről beszélnetek, akkor nem érdemes a témával foglalkozni.
7/16 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nincsen miről beszélnem vele, hiszen azt sem tudom, hogy kicsoda.
2022. febr. 17. 17:07
8/16 anonim válasza:
És miböl szürted le, hogy éppen téged követett? Valószínübb, hogy egyszerüen arrafelé volt dolga, vagy ugyanannál a cégnél dolgozik!
9/16 anonim válasza:
ez nem vicces, a sok paraszt, aki csak hülyeséget tud írni, ne szólaljon meg inkább. Kérdező, ne járjálj egyedül, egy pasi kísérővel esetleg menj oda hozzá, hogy mi a fenét akar. Egyáltalán hogy ki az. De ne egyedül! Inkább 2 pasival, szekrényekkel.
10/16 anonim válasza:
Ahogy említetted, hogy nem ismered, nincs is közös témátok, amiről lehet diskurálni, így érvényes az a szabály, hogy nem érdemes vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!