Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki azt mondja azért ír...

Ha valaki azt mondja azért ír nagyon soká vissza messengeren mert nagyon elfoglalt, az igaz lehet vagy kifogás?

Figyelt kérdés
Nem csak távol akar tartani magától hogy ne írogassak egész nap? Mondjuk alapból nincs fent olyan nagyon sokat, de lehet egy huszonéves fiatal ilyen elfoglalt? Hogy egy üzenetre nincs ideje írni csak soká
2022. febr. 16. 16:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz. Például az én munkahelyemen nem lehet telefonozi, ha épp akkor ér véget a szünetem, amikor valakivel beszélgetek, közlöm, hogy bocs, de mennem kell. Amúgy meg nem lóg mindig mindenki online.
2022. febr. 16. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj hogy így kiragadva nem értelmezhető a dolog.

Sokan azt mondják hogy "ha akar rád időt fordítani fog is, egy fél perces üzenetírás semmi." Igazuk is van.

De itt vagyok én, aki rühellek messengerezni, van hogy elolvasom, megvan a fejemben a válasz de nem írom le, és inkább kérek hívást vagy talit.

Ezt így nem lehet megmondani, de a többi jelből szerintem össze tudod rakni a képet...

2022. febr. 16. 16:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Amikor visszaír akkor barátságos, normális
2022. febr. 16. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan egész nap írogatsz neki? Hát hogy gondolod?! Annyi szerinted az élete, hogy veled foglalkozik?

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..

2022. febr. 16. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy az írogatás még hagyján, azt gyorsan el lehet olvasni, na, de aki hangüzeneteket küld, mondjuk másfél óránnyit. Ezt végighallgatni, és rendesen válaszolni is beletelik több, mint két órába. Én hétköznap nem nézek filmet se, mert se időm, se energiám.
2022. febr. 16. 17:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz is lehet, meg kifogás is.
2022. febr. 16. 17:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ha valakit azonnal el akarsz erni akkor felhivod. ha nem surgos akkor uzenet, es nem hisztizel ha nem ulnek tukon az uzenetedre varva
2022. febr. 16. 17:11
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
A tényen nem változtat.
2022. febr. 16. 17:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Például amikor vezetek. (én esetemben: autóbuszt). Egyértelmű, hogy csak a végállomáson írok, és annyit, ami az időmbe belefér.

A következő válaszom pedig lehet, hogy másfél óra múlva van.

Amikor végeztem a napi munkával, jobban ráérek írogatni.

2022. febr. 16. 20:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki nézegeti percenként a messengerét.
2022. febr. 17. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!