Ballagási fényképet/ tablóról a fénykép kicsi mását megöriztétek?
Figyelt kérdés
Remélem jó helyre raktam a kérdést, és nem törlik. Megöriztétek magatokról a tablóképet? Vagy tablókép/ ballagási kép csak vidéken készül az iskolákban?2022. febr. 13. 15:26
2/5 A kérdező kommentje:
#1 hova valósi vagy? Egy Budapesti "ismerösöm" ráfogta 34 évesen, hogy nem divat, meg 4en vannak tesók, és rossz helyen lakok amiért kérek töle képet. Azért kérdem, mert ideirányitom, hátha okul belöle.
2022. febr. 13. 15:33
3/5 anonim válasza:
Hajdú-Bihar megye. Albumban van. Én is 34 vagyok. Ennyi idő után nem osztogat az ember tabló kèpet. Lehet ez lepte meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Lehet. De fénymásoltatni sem tud? Nem szép kérni, de a hazugság sem szép, hogy egyszer 34nek adja ki magát utána meg 15nek. Ezért kértem, ha meg ha emailben lefényképezve nem kéne osztogatnia (vagy lekapná magát frissiben).
2022. febr. 13. 15:47
5/5 anonim válasza:
Megőriztem, de nem osztogatnám senkinek, és nem is kérnék senkitől. Ebben a digitális világban elég röhejes dolog tablóképet cserélni.
Fejér megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!