Street fotósok miért tehetnek meg bármit?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy járja a várost és lefotóz mindent. Embereket, akik valószínűleg sok esetben nem is tudnak a fotóról. De ez csak egy példa volt. Számos ilyen téma van még, amit ők szívesen fotóznak. Ezt lehet? Nincs erre valami jogszabály?
FONTOS!!!: Nem a fotósokkal van bajom, engem például nem is nagyon érdekel, ha lefotóznak, csak simán kíváncsi vagyok rá, hogy mégis hogy van ez.
2021. aug. 4. 18:49
2/5 anonim válasza:
Nem tehet meg bármit!
Akinek modellre van szüksége fizesse meg!
Én sem szeretem ha ingyen modellnek néznek az utcán meg a BTK sem.
3/5 anonim válasza:
Ez jól le van szabályozva. Tömegképnél nem kell engedély, ha valakit konkrétan, a személyét kiemelten akarod fotózni, akkor engedélyt kell kérned tőle.
4/5 anonim válasza:
Mo.-n ez van: van, akinek többet lehet, megengednek, mint "nekem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!