Most (2020. novembere) melyik telefon az, amit szívesen megvásárolnál magadnak, ha tehetnéd?
Hát ha a pénz nem lényeg akkor p40 pro vagy az új samsung galaxy s20 ultra érdekelne.
De ha ár érték arányba keresel akkor az iphone-ok sem rosszak, ugyanis nagyon időtállóak.
(Nekem 2 éve van egy iphone se-m es ugyan ugy megy rajta minden mint amikor megvettem. Régebben volt sony-m samsungom, de azok egy idő után egyre lassúbbak voltak és idegesitett)
Samsung Galaxy s20 .
Megtehetném higy megvegyem most is, de a telefonom még egyenlőre tökéletesen működik, úgy felesleges.
Nokia 5,3-at vettem egy hete.
Tud mindent, amit kell, két évig Android főverzió frissítést kap, ezen kívül kapja a biztonsági frissítéseket is, a legelsők között mivel nincs szétmókolva a androidja. Kamerája jó, árérték aránya sem elhanyagolandó.
Nem tervezek most újat venni.
De ha nem számítana a pénz, csak úgymond "nesze itt van" akkor Mate 40 Pro+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!