#4 Mondjuk szerintem ez pont hogy egy szép név.🤷♂️ Bár ha ananásznak csúfoltak, akkor megértem hogy utáltad... senki sem szereti az ananászt, főleg nem pizzán🍍🤢🤮
Jaa, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Én szeretem a nevemet, a "Péter, nem vagy még egy kilóméter" - mondókát/ mondást/ nemtudommit, na azt annál kevésbé😤
Utálom a nevem. …Ami amúgy Júlia.
A becézései egytől egyig vagy öregesek, vagy komolytalanok és nevetségesek. Borzasztó hangzásuk van.
Teljes alakban pedig egy öntömjénező, nagyképűsködő királylány ugrik be erről a névről, aki fenn hordja az orrát. Szerintem egyáltalán nem illik a karakteremhez.
Pedig szerintem gyönyörű név a Júlia. Sokszor volt ilyen költők múzsájának neve. Vagy a Rómeó és Júlia ugyebár.
Az Anna is nagyon szép név. Szomorú, hogy a gyerekek mindent csúfolnak.
Szeretem az ananászt, pizzán is, de nem örülnék neki, ha úgy szólítanának, ezt teljesen megértem, hogy zavart.
Aki nem szereti, felmerült bennetek a névváltoztatás kérdése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!