Hol tudnék hozzám hasonló emberekkel találkozni?
Sikeresek,nem érdeklik hogy miből,de van nekik.
Ettől függetlenül nem pitiáner emberek,elítélik ők is a túl undorító dolgokat.
Szívesebben tanulnék el ilyen emberektől mesterfogásokat az életben.
Meguntam,hogy a jó srác csak a filmben nyer sorsot reprezentálom filmen kívül.
Rájöttem mondhatni,nem mondanám magam sérültnek,csak sokáig használtam egy életformának a szabályrendszerét,ami nem működik a valóságban.
Ez inkább csalódottság picit,de korrigálható,egyik napról a másikra változtatható.
miért érné meg veled foglalkozni?
ha én sikeres vagyok, attól még nem fogom veled megosztani, mit kapok én cserébe?
ha sikeres akarsz lenni ahhoz sokat kell dolgoznod, sokat kell tenned, ha ez magadtól nincs meg, akkor nem is érdemes veled foglalkozni
Egy kollegát,barátot,akire számíthatsz minimum.
Ez alap.
Nem olyan emberekre céloztam,akik 20 évig nyalták a főnököt az asztal alól,hogy magas pozícióba kerülhessenek,tehát a 20-as éveik kezdetét szegénységben élték,30-nál kezdték valamivel jobban megbecsülni,majd mire jól keresett,addigra a dereka tönkrement,és nem volt elég pénze a műtétre...
Inkább olyan embereket,akik kihasználják a rendszer működését,és valahogy jól élnek.
Mondjuk azért,mert a spiritusz megvan,eléggé elegem van a tipikus,előre állam által megtervezett élet gondolatából,hogy változtatni akarjak.
Vannak dolgok,amiket persze nem osztanak meg nyilvánosan az emberek.
Nekem pl már van gyomrom kevésbé morális dolgokat is tenni.
Nem érdekel.
Jó azért van egy szint,de nem izgat annyira,mint az átlag embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!