Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, rosszul vagyok,olv...

Mit tegyek, rosszul vagyok,olvastam egy hírt?

Figyelt kérdés

Egy roma férfi kezzel kinyomta barátnője mind két szemét.

Miota ezt olvastam rosszul vagyok.

2022. febr. 11. 15:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
#10: 10pontos! :)
2022. febr. 11. 16:49
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
#10: ezek közül néhány szabály a férfiakra is leírható főleg sötétedés után. Nőként úgy kell vigyázni a férfiakkal, mint a többségi társadalomnak a cigányokkal. Nincs különbség. Amúgy én is rosszul vagyok, amióta olvastam mi történt ezzel a lánnyal.
2022. febr. 11. 17:48
 13/21 anonim ***** válasza:
38%
12: ez azért már erős paranoia, sőt férfigyűlölet....
2022. febr. 11. 18:13
 14/21 anonim ***** válasza:
5%
12-es, szerintem te olyan csúnya vagy, hogy neked nincs félnivalód. a nagy, kövér nőket nem támadják be, felesleges ilyesmitől tartanod.
2022. febr. 11. 18:17
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

Mindenesetre elkapták a kc-t, az ostoba mínuszos IQ-jú a saját házában egy szekrény mögé bújt... :-DDD

Lehet, be is húnyta a szemét, azt gondolván, hogy az ő nem lát, akkor mások sem látják őt... :-D :-D

[link]

2022. febr. 11. 18:23
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

Vannak durva dolgok. Én néha nézem az ilyen "sötét oldalak" tartalmát, amikor látni akarom a valóságot úgy, ahogy amúgy nem látnám. Ezek egy kicsit helyre teszik az emberben a dolgokat és nem lesz majd ennyire sokkoló, ha ilyeneket olvasol, jobban tudod majd kezelni a vészhelyzeteket, nem blokkolsz le és a helyzetfelismerésed is javul. De nem ajánlom, hogy ezzel kezd, mert traumatizálhat. Előtte nézz meg néhány természetfilmet. Ott is vannak durva dolgok, de mégis egy távolabbi helyzetben.

Az esetről meg annyit, hogy a szóban forgó ge©i valószínűleg mentálisan sem teljesen egészséges. Alapból ilyet nem csinál az ember, ha mérges sem, legfeljebb üt. Ahhoz, hogy valaki ilyet tegyen, ahhoz mélyebb bajok szükségesek.

2022. febr. 11. 19:37
 17/21 anonim ***** válasza:
51%
16: persze hogy nem normális... egy kristályozós-herbálos drogos c....
2022. febr. 11. 19:39
 18/21 anonim ***** válasza:
2022. febr. 11. 20:28
 19/21 anonim ***** válasza:
94%

Minden jóérzésű, normális, empatikus embert megráz ez a történet. Ilyesminek nem lenne szabad történnie.

Szegény lány , hogy fogja ezt túlélni? Láttam a pasasról a képet, hogy keresik. Hááát, nem is értem, bármilyen nő hogy is állhatott egyáltalán szóba ezzel a rusnya képződménnyel.

Ez nem ember.

2022. febr. 11. 20:42
 20/21 anonim ***** válasza:
64%
Amikor a patikus srác lelőtte puskával a viszonzatlan szerelmű nőt és párját ...diplomás férfi volt..
2022. febr. 12. 11:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!