Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem tudom megtenni, marad...

Ha nem tudom megtenni, marad az örlődés?

Figyelt kérdés

Szánalmas,amit le fogok írni. Rosszul érzem tőle magam mégse tudom mit tegyek. Tudom mit kellene, de azt nem akarom.

Elég magamnak való, magányos természetű ember vagyok. Nincsenek barátaim és az emberek nagy részét nem kedvelem. Nem jövök ki velük. Igaz ez a rokonokra is. Így érthető miért nem vesznek körbe szorosabbnál szorosabb emberi kapcsolatok.

Ennek ellenére együtt vagyok évek óta a jegyesemmel. Szeretem őt, elfogadom, támogatom. Jóban-rosszban. Viszont, mint partner, romantikusan és szexuálisan valahogy már nincs jelen. Nem vonzódom hozzá. Ezt valahol ő is érzi. Tudja, de semmit sem tesz. A kapcsolatunk nem működőképes, nem is élvezetes se neki, se nekem. Hiába szeretem vagy támogatom, valahogy nem tűröm.

Tudom, hogy szakítanom kellene, mert ez így idegörlő. De nem visz rá a lélek. Ő az egyetlen megmaaradt szorosabb kapcsolatom egy emberrel. Sőt, én is őneki. Kicsit olyan se veled, se nélküled ez az egész.

2022. febr. 10. 19:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, így van. Akkor ha megvan a napi öröm adagod, hasznosat is mondasz, vagy folytatod tovább a... nem is tudom. Gyerekes piszkálódást?
2022. febr. 11. 08:06
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

Mert az nem gyerekes amúgy, amit te csinálsz?

Összejöttél valakivel, akihez nem vonzófsz, feszült vagy, ha melletted van és képtelen vagy kilépni ebből a kapcsolatból...

A lehető legnagyobb gerinctelenség együtt maradni a sráccal. Megérdemelne annyit, hogy elhagyd, tovabb tudna lépni és utána talalna egy olyan nőt, aki szeretni is tudja nem csak kihasználni...

2022. febr. 11. 08:19
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen normális hogy nem tudsz romantikusan érezni az iránt aki nem vonz. Az emberek 99,9%-a ilyen. Nem vagy kivétel :D
2022. febr. 11. 11:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Legyetek barátok.
2022. febr. 11. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!